De Livia Lixandru,

Dana Războiu, fondatoarea Asociației „Nație Prin Educație”,  își amintește care sunt cadourile găsite în ghete care i-au rămas întipărite în memorie.

 „Bananele erau pe primul loc. Când reușea Moșul să facă rost de niște banane verzi, le miroseam în fiecare zi până se coceau. Niciodată nu o să mai aibă bananele acel miros fabulos.

Apoi, ciocolata din Ungaria. Am copilărit în Arad, la 30 de km de granița cu Ungaria. Pe ultimul loc era nuiaua, care arăta că n-am fost un copil bun. Nu-mi plăcea, firește, acum știu că orice copil merită mângâiere și încurajare, nu nuiele”, declară Dana Războiu.

Acum Dana retrăiește misterul și bucuria acestei sărbători alături de copiii ei, Victor și Marc.

„Băieții mă întreabă cu o lună în avans când cade Moș Nicolae. Marc e într-o așteptare febrilă, de parcă urmează să primească un castel, dar mereu e vorba despre dulciuri. Își scoate toți pantofii, până și pe cei rămași mici. Nu poate Moșu să umple atâtea perechi de ghete și pantofi”, a povestit amuzată Dana.

Citeşte şi:

Un medic român educat în SUA, prodecan în California și supraspecializat în cancerul la creier, se chinuie de 12 luni să-și echivaleze studiile în România!

Țepe imobiliare. Agenția Universal Properties Real Estate înșală proprietarii cu care semnează contracte, prin neplata chiriilor, a întreținerii și a utilităților

Mașina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident în București. „N-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie