Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Trei noi concurenți au intrat în competiția Survivor România, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru

Trei noi concurenți au intrat în competiția Survivor România, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru

Trei noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru, în urma accidentării, la Survivor România. Este vorba despre doi Faimoși și un Războinic.

De Livia Lixandru,

Pentru a echilibra lucrurile și pentru a e da și altora șansa să se afirme, producătorii de la Kanal D au decis să mai introducă în concurs trei noi concurenți.

Astfel că,  în echipa Faimoșilor au intrat un baschetbalist și un antrenor de fitness, Ghiță Balmuș și Raul Cormoș, în timl ce Războinicii l-au primit în rândul lor pe Cornel Chirică, și el instructor personal.

„Numele meu este Raul Cormoș și am 24 de ani. O să fac parte din echipa Faimoșilor. Sunt foarte motivat să ajung cât mai departe în această competiție”, a declarat noul Faimos la intrarea în concurs, potrivit Click.

„Mă numesc Ghiță Balmuș, am 27 de ani și sunt din București. Nu îmi este teamă să-mi împing limitele, însă orice se poate întâmpla în aceste condiții’, a spus și baschetbalistul.

„Mă numesc Cornel Chirică, am 27 de ani și voi face parte din echipa Războinicilor. Mă simt pregătit și abia aștept să intru pe traseu, voi da tot ce am mai bun din mine”, a adăugat și noul Războinic.

Close
Închide
  Close