MENIU CAUTĂ
, de Petre Dobrescu

Trupele anilor 2000 se reunesc la Arenele Romane din rațiuni sentimentale. Cântă pe bani puțini la festivalul de la vară

Distribuie

Class, AXXA, L.A. sau Sweet Kiss cântă la Bairam, al doilea festival al nostalgicilor anunțat în acest an, după cel de la Timișoara. Trupele destrămate deja de ani buni se reunesc pentru acest concert numai din rațiuni sentimentale, banii, spun ei, fiind prea puțini ca să conteze.

Organizatorii Bairamului de pe 11 și 12 iunie, clona mai săracă a Diskoteka Festival de la Timișoara – aduce pe scenă numai trupe autohtone și cântăreți români în vogă acum 15-20 de ani, pe când în orașul de pe Bega se vor aduna fostele glorii din toată lumea – au mizat pe dorul de scenă al vedetelor. Și nu pe dorința lor de a câștiga un ban în plus.

Trupele anilor 2000 se reunesc la Arenele Romane din rațiuni sentimentale

Trupa AXXA, în formație completă

Bugetul alocat evenimentului prezentat de Daniel Buzdugan e modest. Așa că remunerațiile sunt mici. În afară de câteva vedete care sunt pe val și în prezent, precum Andreea Bălan, Pepe sau 3 Sud Est, care și-au condiționat prezența pe scenă de niște sume măricele și le-au și primit, celelalte trupe sau artiști anunțați nu au avut parte de negocieri. Doar li s-a comunicat că vor primi undeva între 200 și 400 de euro per artist pentru show-ul lor.

Trupele anilor 2000 se reunesc la Arenele Romane din rațiuni sentimentale

Trupa Class

Trupele anilor 2000 se reunesc la Arenele Romane din rațiuni sentimentale

Liviu Vârciu (foto mijloc), alături de colegii ce formau trupa L.A.

Sentimentali și dornici să retrăiască o dată succesul de odinioară, au acceptat acest contract deloc avantajos L.A., AXXA, Class, Body&Soul și Sweet Kiss.

Mihai Trăistariu face cât… Valahia

Mihai Onilă va veni tocmai din Belgia, unde activează acum, ca să cânte din nou în AXXa, alături de fratele lui, Gabi Onilă, și de Dinu Maxer.

Mihai Trăistaru va cânta singur piesele Valahia, fără Costi Ioniță și Dorin Topală. În timp ce membrii Sweet Kiss și-au reluat colaborarea de câteva luni. Și și-au făcut deja încălzirea la câteva mici evenimente.

CITEȘTE ȘI:
VIDEO | Tribut impresionant pentru Catedrala Notre-Dame, pe străzile din Paris. Momentul a fost filmat de un turist

Citește mai multe despre Mihai Trăistariu pe Libertatea.

Comentarii