MENIU CAUTĂ

Uite cum arăta Andreea Marin la 19 ani când defila pe podium | VIDEO

Distribuie

Andreea Marin Bănică pare că este în showbiz de când lumea şi pământul, însă deşi a cunoscut faima datorită televiziunii, bruneta a fost mereu o tânără frumoasă şi s-a remarcat la diferite concursuri de Miss.

„Începutul carierei este departe, pe cand eram un copil de 18 ani, în anul I de facultate, la Facultatea de Informatica din Iași. Cinci fete zurlii, colege de la Matematica şi Informatică, ce împărţeau o camera de cămin, din așa-numitul Puskin, in Copou, au vazut intr-o buna zi un afiș pe gardul facultații în care era vorba de un concurs la TVR Iași, un concurs pentru un post de reporter”, a rememorat Andreea Marin Bănică într-un interviu pentru acasa.ro, despre cum a ajuns ea sa lucreze în televiziune.

Aceasta a adăugat: „Am început cu jumătate de normă ca reporter la TVR Iasi, cu un salariu din care puteam sa-mi iau cate o Cola pe zi, eram innebunita la vremea aceea, atata reuseam sa-mi iau de banii aia – o Cola pe zi si uneori sa merg cu taxiul de la caminul in care stateam si pana la sediul televiziunii, in zilele cand aveam filmari deosebite si trebuia sa fiu pe tocuri”.

Filmul are doar 15 secunde şi o surprinde pe Andreea Marin în timp ce stă mândră în faţa bliţurilor fotografilor.

Cum ţi se pare că arăta Andreea Marin la 19 ani?

Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

Citeşte şi: „Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au aruncat bezele la un eveniment: aşa arată un cuplu în pragul divorţului?”

Comentarii