Mergi direct la conținut »
Ultima apariție publică a Olgăi Tudorache. Imaginea te va cutremura | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ultima apariție publică a Olgăi Tudorache. Imaginea te va cutremura | FOTO

Ultima apariție publică a Olgăi Tudorache. Imaginea te va cutremura | FOTO

Ultima apariție publică a Olgăi Tudorache a fost în urmă cu patru ani.

De Dana Aramă,

Olga Tudorache a murit la vârsta de 88 de ani. Lumea teatrului este mai săracă, după ce marea actriță s-a stins. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. Olga Tudorache, care a fost părăsită de un actor celebru pentru o franțuzoaică, era internată la Spitalul Elias, la Terapie intensivă.

Ultima apariție publică a legendarei doamne a teatrului românesc a avut loc în urmă cu patru ani. mai exact, în 2013, atunci când Olga Tudorache a fost decorată de Casa Regală a României. regretata actriță a fost ecorată și de ex-președintele Traian Băsescu în anul 2006.

O imagine de pe scenă, alături de Prințesa margareta este extrem de emoționantă. Deși boala și bătrânețea își puseseră amprenta pe fizicul său, Olga Tudorache a afițat aceeași aură de mare doamnă a scenei românești.

  “Nu sunt o stâncă ce nu poate fi clintită, rece, lucidă, cum păr. Nenorocirea este că nu sunt cum par și că foarte repede omul își da seama de asta. Aspectul exterior mi se trage, cred, din faptul că am fost și am rămas o mare timidă. De aici, felul meu de a mă purta față de interlocutor, de aici senzația de inaccesibil”, afirma ea.

FOTO: casaregala.blogspot.ro și Hepta


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Close
Închide
  Close