MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

ULTIMELE CUVINTE ALE LUI TITUS MUNTEANU! „NU AM NIMIC, SUNT BINE!”

Distribuie

Moartea reputatului realizator de televiziune Titus Munteanu a şocat întreaga lume artistică din ţara noastră.
Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 72 de ani. Un apropiat al familiei celebrului om de televiziune a mărturisit, pentru www.ziarulring.ro, care au fost ultimele cuvinte ale maestrului de pe patul de spital.
Internat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală din cauza unei viroze care îi crea mari probleme de respiraţie, el urma să fie externat. Din păcate, nu a mai apucat. Inima sa nu a mai rezistat.
„Titus se operase la inimă acum vreo doi ani şi de atunci au început problemele lui de sănătate. A făcut mai multe viroze, însă acum lucrurile s-au complicat atât de tare încât a chemat Salvarea.
Soţia l-a vizitat de dimineaţă la spital şi atunci am vorbit ultima dată cu el, de pe telefonul ei, pentru că la Reanimare nu i-au dat voie cu mobilul.
Mi-a spus: «Nu am nimic, sunt bine, nu vă faceţi probleme!». Acelaşi lucru i l-a zis şi Angelei Similea. Şi cu toţii l-am crezut…”, a dezvăluit un apropiat al familiei regretatului om de televiziune.
Citeşte şi:

Trupul neînsufleţit al lui Titus Munteanu, depus joi la o biserică din Bucureşti

Ultimele fotografii cu Titus Munteanu în sediul TVR | FOTO

TITUS MUNTEANU şi FABRICA LUI DE VEDETE. Uite câţi ARIŞTI DE MARCĂ a lansat | FOTO

Ultimul interviu al lui Titus Munteanu, dat pentru LIBERTATEA! Vezi ce spunea realizatorul TV despre noile sale proiecte!

 
 
 
 
 
 
 

Citește mai multe despre Titus Munteanu pe Libertatea.

Comentarii