De Dana Aramă,

Binecunoscutul compozitor român Dumitru Lupu a încetat din viață la vârsta de 65 de ani. Dumitru Lupu a murit sâmbătă, 22 iulie, la ora 5:00 dimineața, chiar în ziua în care partenera sa d viață, cântăreața Ileana Șipoteanu împlinea 50 de ani.

Dumitru Lupu, care a mai fost căsătorit cu interpreta de muzică ușoară Viorela Filip, a postat, cu doar câteva zile înainte să moară, un mesaj în care vorbea despre dușmanii săi.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


 

Ultimul mesaj al compozitorului Dumitru Lupu. „Nu mai vreau nicio funcție. Nu vreau să iau locul nimănui”

 

„CARE DUȘMANI?
#amsieudusmani#marogpentruei

Cred că prin 2010, am mers în pelerinaj la celebra Mânăstire Frăsinei din județul Vâlcea. M-am închinat, am asistat la slujbă si am vizitat curtea frumoasă, destul de întinsă. Înainte de a pleca, am remarcat că majoritatea vizitatorilor se îndreptau spre o casă situată nu departe de Biserică. Curios, m-am apropiat și am văzut o coadă care se formase, pentru a înmâna unui călugăr așa-numitul pomelnic. Știam de la ai mei că pe această ”listă” trebuie să treci pe două coloane VII și MORȚII. Am completat, cu pioșenie pe toți cei din neamul meu pe care îi aveam în minte… Ajuns în fața călugărului i-am întins pomelnicul și o bancnotă. Citește și ridică spre mine o privire, pe care o aveam în minte, din niște filme și piese de teatru.
–Și dușmanii? Întreabă el.
Eu: – Care dușmani?
Călugărul afișează un zâmbet pe care nu-l pot descrie. Coada de credincioși izbucnise deja în hohote de râs. Călugărul restabilește ordinea prin schimbarea mimicii și completează cu pixul, pomelnicul meu: ”Și dușmanii”.
Îi mulțumesc și-acum după atația ani călugărului, fostul actor de teatru și film Dragoș Pâslaru, pentru această frumoasă întâlnire de unde am mai învățat ceva.
Am ca martor al acestei scene pe cunoscutul om de film și televiziune, Liviu Pojoni.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Cu tot comportamentul meu pacifist am observat, în ultima vreme, că am și eu dușmani. Îi deranjeaza finalul meu de carieră, succesul artistic al familiei mele, onorurile pe care le-am adunat de-alungul vieții. Le atrag atenția că nu mai vreau nicio funcție, nu vreau să iau locul nimănui…și mă bucur pentru toate succesele lor, mai ales ale copiilor lor”, scria Dumitru Lupu.

În plus, în dimineața în care a încetat din viață, Dumitru Lupu publica, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, un link către Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu