MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 11:59

Un numerolog face dezvăluiri șocante despre familia Denisei Manelista. „E ceva în neregulă. E vorba de un blestem”

Distribuie

Un numerolog a făcut mărturisiri incredibile despre familia Denisei Răducu, al cărei nume de scenă era Denisa Manelista.

Denisa Răducu a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la ora 4:00 dimineața. Marți, 25 iulie 2017, Denisa Răducu a fost înmormântată în satul natal, Ștefănești, Vâlcea. la înmormântarea tinerei artiste, care a murit la numai 27 de ani, au participat mii de persoane, de la apropiați la necunoscuți, care au ținut să-i aducă un ultim omagiu.

După moartea Denisei Manelista, numerologul Iliuță a vorbit despre familia acesteia, afirmând că aceasta nu este tocmai în regulă și că ar vorba despre un blestem

„Se spune că 40 de zile sufletul rămâne pe pământ. Îi va proteja. Vor mai fi semne de la ea. Nu va gândiți că vine ca strigoi. Va veni să vorbească prin vise, poate chiar va veni în casă, Să nu se sperie că ea vrea să-i liniștească. În familia ei ceva în neregulă. E vorba de un blestem. Ceva e acolo în familia lor.

Vor mai fi loviți de câteva probleme cu cineva apropiat din familiia lor. O să vedeți că vor fi mult mai liniștiți la parastasul de 40 de zile. Ea va face lumină și în împăcarea dintre părinții ei. Vor mai fi discuții, scandaluri, aș rugă să nu mai facă așa ceva pentru că o supără foarte tare pe Denisa”, a declarat Iliuta pentru o emisiune de la Kanal D.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Ce spune despre iubitul Denisei Manelista

 

Clarvăzătorul a vorbit și despre Florin, iubitul Denisei. Se pare că bărbatul își va regăsi iubirea abia peste câțiva ani, în brațele unei femei care va semăna cu Denișa.

„A iubit-o din suflet, nu neapărat din ceea ce văd, dar ceea ce simt. Dumnezeu îi va scoate în cale o fată care va avea aceleași asemănări, va fi o fată trimisă de Denisa. Timp de 2 ani de zile nu îl văd să fie cu cineva. Parcă și-a pus un jurământ la inimă și nu mai vrea. Ei în octombrie ar fi trebuit să facă nuntă…

El va întâlni o fată care îi va aduce aminte de Denișa. Poate la caracter, nu neapărat fizic. Exact așa cum i s-a întâmplat și cântărețului Florin Salam. Ați observat că Roxana seamănă cu Fănica”, a spus clarvazataorul Iliuta.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și Familie pe Libertatea.

Comentarii