MENIU CAUTĂ

Un preot sare în apărarea Denisei Manelista. „Cât de nebuni să fim să vorbim urât despre un om care zace mort”

Distribuie

Un preot din Bistrița și-a spous foarte clar părerea după moartea Denisei Răducu.

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de scenă Denisa Manelista, a pierdut lupta cu boala duă o lungă suferință. Denisa a murit la numai 27 de ani, pe 23 iulie 2017.

Mii de oameni au condus-o pe Denisa Răducu pe ultimul drum, marți, 25 iulie, în satul natal, Ștefănești.

Un preot din Bistrița, Ioan Danci, s-a arătat indignat de faptul că au existat voci care au comentat negatic la adresa regretatei cântărețe după dispariția acesteia.

„Cum să urăşti pe cineva chiar şi după ce a murit…?! Acest lucru este un păcat strigător la cer! Ura în sine este cel mai mare păcat! Nu mi-au plăcut manelele niciodată, nu mă întrebați de ce că nici eu nu ştiu, pur şi simplu pentru mine nu este o muzică coerentă, relaxantă sau decentă! Se cântă doar despre bani, bogăție, mândrie şi golănime! Dar asta este doar părerea mea! Eu vroiam să vorbim de aceasta fată Denisa (manelistă) care a trecut în lumea cealaltă zilele trecute! Unii au avut bun simț şi respect să spună un: Dumnezeu să o ierte aşa cum este creştineşte! Alții din păcate au început să arunce cu vorbe mizerabile, jignitoare chiar dacă ea e moartă! Măi oameni buni, tâlharul a câştigat Raiul într-o clipă şi a dobândit mântuirea! Dărăminte această fată care a tras din greu bolnavă fiind, spovedindu-se, împărtăşindu-se şi rugându-se lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor!

Cine suntem noi să judecăm un suflet greu încercat de boală sau sănătos fiind? Cât de nebuni să fim să vorbim urât de un om care zace mort pregătit de înmormântare! Cum se simt cei apropiați ai aceste fete când văd reacțiile unora cu răutate! Haideți să dăm dovadă de oameni cuminți şi mai mult de creştini! Să mă iertați de cele scrise, dar unele mesaje citite pe acest site sunt penibile, distructive mai ales că sunt trasmise către un mort…
Dumnezeu să te ierte suflete plecat spre veşnicie! Şi tu ai dreptul la mântuire ca şi mine sau oricare altcineva! Dumnezeu să se milostivească de sufletul tău!”, a scris preotul Ioan Danci pe o rețea de socializare.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și preot pe Libertatea.

Comentarii