MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2013 17:42

Un specialist aruncă bomba în cazul scandalului dintre Marin şi Bănică: „O agresa de frică să nu o piardă”

Distribuie

Nu aş fi luat decizia de a divorţa doar pe motiv de infidelitate. Pentru violenţa domestică nu există scuză. Nu există: «S-a întâmplat doar o dată, a doua oară nu se va mai întâmpla». La orice vârstă poţi să îţi refaci viaţa', a fost declaraţia Andreei Marin făcută zilele trecute la emisiunea lui Teo Trandafir. Afirmaţiile Zânei' au readus în prim-plan o temă îndelung dezbătută în trecut: e sau nu violent Bănică jr cu partenerele sale?
Psihologul Alina Blăgoi (foto) a descifrat mesajul ascuns al Andreei: E cunoscut faptul că Ştefan a avut relaţii cu femei din lumea mondenă, care au declarat, direct sau voalat, ceea ce acum Andreea practic confirmă. S-a tot zvonit că Ştefan, pe parcursul căsătoriei cu Andreea, nu i-a fost fidel soţiei sale.
Pentru a nu pierde confortul pe care Andreea i-l oferea – liniştea, echilibrul, dragostea necondiţionată -, e posibil ca el să fi recurs la astfel de modalitate, la agresiune. Din cele relatate de ea, Andreea a trăit o astfel de experienţă'. Alina Blăgoi a descris comportamentul unui agresor în cuplu: În psihologie, agresivitatea se referă la comportamentul direcţionat spre a răni fizic sau verbal. Certurile, ţipetele, jignirile, reproşurile, cuvintele urâte, îmbrâncelile sunt forme de violenţă în familie'.

Comentarii