Mergi direct la conținut »
Vacanța Mare s-a refăcut fără Mugur Mihăescu. "Garcea" e în America, unde joacă golf și își caută casă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vacanța Mare s-a refăcut fără Mugur Mihăescu. „Garcea” e în America, unde joacă golf și își caută casă

Fostul grup umoristic al anilor 2000 iese din vacanță când și unde nu te aștepți, atras de mirosul banilor. Radu Pietreanu și Florin Petrescu au bătut palma să facă românii din Spania să râdă. Mugur Mihăescu nu li s-a alăturat, pentru că într-o vacanță prelungită în Florida.

De Florian Gheorghe,

 

Vacanța Mare s-a refăcut fără Mugur Mihăescu

Cea mai iubită trupă umoristică de după 89 renaște doar în anumite conjuncturi, iar scheciurile propagate cândva pe micul ecran, întâi la PRO TV, apoi la Kanal D, s-au mutat pe internet. Cu o componență „rărită” față de anii când bătea recorduri de popularitate, Vacanța Mare dă acum doar spectacole de restaurant, Radu Pietreanu (Costel) și Florin Petrescu (Axinte) prestând printre mese, mai ales pentru românii nostalgici din diaspora. Luna viitoare, de exemplu, au antamate astfel de show-uri în Spania. „Hai la glume fel de fel, cu Axinte și Costel. Costel și cu Axinte, iese un show să țineți minte”, își promovează cei doi spectacolul la care biletul și meniul costă 45 de euro.

Mugur Mihăiescu a urcat pe scenă cu Vacanța Mare acum 2 ani

Om cu preocupări mutate din sfera divertismentului în cea economică, Mugur Mihăescu nu li se alătură foștilor colegi. Mai bogat decât ei și, prin urmare, mai relaxat, interpretul lui Garcea și al nevestei lui Costel, Leana, e de două luni în vacanță în Florida, SUA, unde se relaxează jucând golf și caută să-și completeze colecția imobiliară cu o proprietate pe tărâm american. Ultima oară, Mugur Mihăescu a acceptat să urce pe scenă cu Pietreanu și Petrescu în urmă cu doi ani. Atunci, cei trei au susținut un spectacol mare la Năvodari. După destrămarea trupei, Mugur s-a făcut proprietar de baruri în Centrul Vechi, Radu Pietreanu s-a apucat de cântat și, mai nou, încearcă să facă o afacere cu producții video umoristice pe internet, iar Florin Petrescu se ocupă cu organizarea de evenimente.


Superprofit! Anca Țurcașiu a acoperit în două weekenduri gaura de 5.000 de euro făcută în buget de vacanța în Cuba

Close
Închide
  Close