Mergi direct la conținut »
Valentina Pelinel își arată burtica de gravidă. Unde și cum s-a fotografiat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Valentina Pelinel își arată burtica de gravidă. Unde și cum s-a fotografiat

Valentina Pelinel s-a afișat la o nuntă într-o rochie care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

De Dana Aramă,

Valentina Pelinel este din nou însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară, de data asta de gemeni. Blonda a fost prezentă în acest weekend la o nuntă care a avut loc la salonul pe care îl deține partenerul ei de viață, Cristi Borcea.

Pentru eveniment, fostul model a ales o rochie de culoare gri, lungă și decoltată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

„Casă de piatra, Mihaela și Răzvan ?❤?”, este mesajul transmis de Valentina Pelinel pentru miri.

În fotografie, mireasa îi ține mâna pe burtică Valentinei Pelinel.

„Sarcină ușoară!”, „Ea gravidă, el la DNA”, au comentat internauții.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Recent, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani, într-un dosar cu prejudiciu de 40 de milioane de lei.

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Close
Închide
  Close