MENIU CAUTĂ

Valentina Pelinel, la brațul lui Cristi Borcea. „Să vedem cât te ține și pe tine”

Distribuie

Valentina Pelinel s-a afișat la brațul iubitului ei, Cristi Borcea. Imediat, fanii i-au transmis tot felul de mesaje.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea pare să se înțeleagă perfect. De când iubitul ei a fost eliberat din închisoare, blonda este de nedespărțit de acesta.

În weekend, cei doi au participat la un eveniment monden. Nu doar că au radiat de fericire împreună, dar și-au asortat până și ținutele, ambii alegând să se îmbrace în negru. Au arătat foarte bine unul alături de celălalt, lucru pe care l-au observat și admiratorii virtuali ai celor doi. Însă, au existat și cârcotați, care i-au spus Valentinei Pelinel exact ce gândesc.

„Tu ești naturală, dar cristi, uneori, este mai teatral. Cred că tu ești „vinovata” principală”, „Sunteți perfecți împreună”, „Naștere ușoară”, „Sunteți așa de frumoși”, „Vă potriviți tare”, „Să vedem cât te ține și pe tine”, „Superbi”, au reacționat internauții pe pagina de socializare a Valentinei Pelinel.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Recent, despre Valentina Pelinel s-a spus că ar fi din nou însărcinată.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Citește mai multe despre Valentina Pelinel, comentarii, Cuplu, pereche și reacții pe Libertatea.

Comentarii