Mergi direct la conținut »
Vasile Muraru, corupt de soție să renunțe la carne. "Mă simt mult mai în formă". Are regim special în turnee
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vasile Muraru, corupt de soție să renunțe la carne. "Mă simt mult mai în formă". Are regim special în turnee

Vasile Muraru, corupt de soție să renunțe la carne. „Mă simt mult mai în formă”. Are regim special în turnee

Indiferent că-i sărbătoare sau că se află în afara granițelor, în interes de serviciu, Vasile Muraru nu se abate de la regimul său alimentar, în care nu mai este inclusă de ani buni carnea.

De Ana Maria Păsat,

Actorul de 62 de ani e tentat cu bunătăți cam peste tot pe unde se duce, fie că-i vorba despre vreun turneu internațional sau de unul național. Însă în timp ce colegii săi savurează fripturi ademenitoare, Vasile Muraru mănâncă doar pește și salate! La fel face și de sărbători, an de an, atunci când pe masa sa nu se regăsește nici măcar un preparat din carne. Până și sarmalele pe care le gătește partenera sa de viață sunt făcute din pește!

Vasile Muraru se simte mai bine de când a renunțat la carne

Actorul ne-a mărturisit că a luat această decizie după ce soția lui a fost nevoită să scoată acest aliment din meniu, din cauza unor probleme de sănătate.

„Înainte, la noi în casă se gătea separat. Și mi-am zis: de ce să nu încerc și eu? Și am deja câțiva ani în care nu mai mănânc carne. Pot spune că mă simt mult mai în formă”, ne-a mărturisit acesta, adăugând că lipsa acestui aliment nu a însemnat niciodată o masă de sărbători sărăcăcioasă.

Citește și: VIDEO/ Horia Brenciu ține post extrem până la Înviere. “Săptămâna asta, doar pâine prăjită, apă și mămăligă, din când în când”

 

Close
Închide
  Close