De ziua celei cu care a decis să-și împartă viața după ce a rămas văduv – și pe care n-o mai ascunde de ochii lumii -, popularul folkist, acum în vârstă de 68 ani, a compus un poem intitulat “Complot”, care urmează să fie transformat, curând, într-o melodie de dragoste.

“Privirea ta mă arde fără foc/Și de culori nu-i loc, la mine și la tine/Mai bine-aș vinde frunze în talcioc/Sau aș zbura cu aripi de albine!/Azi mă iubești ca pe-un refren de cântec/Zurlie și cochetă, și hazlie/În mintea mea să-nceapă un complot/Pe care nimeni să-l priceapă n-o să știe!” – este o parte a poeziei pe care artistul a scris-o cu numai câteva ore înainte de aniversarea Lilianei, joi, 5 septembrie.

Poezia i-a fost “livrată” Lilianei cu tot cu un mesaj în care folkistul își exprimă clar sentimentele: “Te iubesc atât de mult… ca pe o toamnă! Toamna asta mă regăsește din nou surprins de rămânerea ta, mă prinde cu un zâmbet în colțul gurii și cu adierea unui sărut lăsat de tine pe lobul urechii mele fără cercel!”

În ciuda acestei stări de bine și a evidentei noi iubiri, solistul a jurat că-i va păstra respect pe veci celei care s-a stins în urma unul banal accident casnic. Pe mormântul Gabrielei, care a plecat din această lume la doar 49 de ani, solistul a gravat câteva din versurile melodiei “La adio”, de Adrian Păunescu: “Nici nu pot nimic să-ți spun/Pe curând sau rămas bun/Apăru, numai nu, la adio tu”.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează