De Daria Maria Diaconu,

Este cazul unor nume grele din showbiz-ul internațional, precum Beyonce, Britney Spears, Justin Timberlake și mulții alții.

Beyonce – înainte de Destiny’s Child, Beyonce a făcut parte dintr-un alt grup, Girls Tyme. pe vremea când avea doar 12 ani, Beyonce și colegele ei de trupă au participat la concursul Stars Search, unde au cântat și au dansat pe ritmuri de hip-hop.

Christina Aguilera – la vârsta de nouă ani, vedeta a participat la același concurs de talente ca și Beyonce, Star Search. Din păcate, nu a concins juriul la emisiunea respectivă.

Justin Timberlake – acum este unul dintre cei mai apreciți artiști de pe scena muzicală internațională, însă pe când era copil a participat la concusrusl de talente Star Search, unde a cântat muzică country, fără prea mult succes, însă. Avea 10 ani la acea vreme, notează El Pais.

Thalia – Vedeta mexicană avea 13 ani când și-a încercat norocul la emisiunea „juguemos a cantar”, unde a interpretat melodia Țmoderna nina del rock”. Chiar dacă a demonstrat că are talent, micuța Thalia nu a impresionat.

Britney Spears – la vârsta de 11 ani, a participat la concursul Star Search. A obținut un punctaj bun, însă rivala sa din concurs a depășit-o.

FOTO: Hepta; capturi Youtube

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Așa se nasc mogulii din sănătate. Medicii din secția lui Alexandru Checheriţă descriu atmosfera ”de teroare” din clinica falsului profesor

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu