Mergi direct la conținut »
Victor Slav, pe mâinile Oanei Zăvoranu. Cum l-a fardat vedeta pe prezentator | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Victor Slav, pe mâinile Oanei Zăvoranu. Cum l-a fardat vedeta pe prezentator | FOTO

Victor Slav, pe mâinile Oanei Zăvoranu. Cum l-a fardat vedeta pe prezentator | FOTO

Oana Zăvoranu își încearcă talentul de make-up artist pe prezentatorul de televiziune Victor Slav. Acesta va fi fardat de vedetă la o emisiune TV.

De Dana Aramă,

La show-ul „Vulturii de noapte”, difuzat duminica aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav lansează o serie de provocări inedite invitaților din platou. Fără a avea vreo idee despre ce s-ar putea să i se întâmple, Victor Slav o provoacă pe Oana Zavoranu la o rundă de ruletă rusească cu produse de make-up. Mecanismul jocului este explicat chiar de către inițiator.

„Vom juca noi doi această provocare; va fi foarte interesant. Vom avea 12 cutiuțe, în doar 6 dintre ele se vor află produse de machiat. Dacă am ales o cutiuță în care, spre exemplu, se află un ruj, atunci trebuie să iei produsul și să mă dai cu ruj. Și viceversa”, îi spune Victor Slav partenerei de joc.

Tensiunea și emoțiile cresc pe măsură ce fiecare dintre cei doi jucători pun mână pe cutiile aflate în fața lor. Nu durează mult și Victor cade în plasă și prezentatorul emisiunii se vede nevoit să se lase pe mână Oanei Zavoranu, make-up artist de ocazie.

„Acesta este un creion de buze. Îți da volum, îți face inimioare… Vino încoace, iubire”, spune Oana Zavoranu, înainte de a-și exercită calitățile de make-up artist.

Citește și: Andreea Bălan și-a certat tatăl de pe patul de spital! „M-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea”

 

Close
Închide
  Close