Chiar dacă este în continuare sub tutela trustului Kanal D, Victor Slav nu primește nici un salariu în perioada în care nu apare pe micul ecran. Surse din preajma prezentatorului TV ne-au declarat că acest lucru îl deranjează pe Victor, mai ales că nu are nici o altă sursă de venit și destul de multe cheltuieli.

Până în momentul de față, fiind pe placul oficialilor turci, Victor nu a dus lipsă de proiecte: de la “Wowbiz” a plecat la “Vulturii de noapte”, ca mai apoi să prezinte emisiunea “Îmi place dansul”. Din noiembrie însă, nu au mai apărut oportunități, ci doar promisiunea că va primi un nou format dacă rămâne în Kanal D.

Și-ar dori să ajungă în Republica Dominicană

Victor nu și-a întins antenele la televiziunile concurente în căutare de noi provocări, preferând să aștepte perioada de casting pentru proiectele pe care Kanal D le va derula anul următor. Slav își pune baza în show-ul “Survivor”, care se va filma în Republica Dominicană, unde speră să ajungă în calitate de moderator, nu de concurent. De ceva vreme, acesta face presiuni pe lângă producători pentru a se asigura că este în cărți.

Citeşte şi:

Victor Slav are o nouă iubită. Cine este blonda sexy de care s-a îndrăgostit

Victor Slav a-nvățat să danseze la Palatul Copiilor, Cristina Dorobanțu, în casele vecinelor de etnie romă! “Mă lăsa în grija lor”

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu l-au înlocuit pe Victor Slav. Actorul Sali Levent e noul „vultur” din trioul de petrecăreți

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor