MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2018 02:15 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Andreea Bănică și-a accesorizat ținuta de la Elle Style Awards 2018 cu un abțibild. „Face parte din viața mea. Sufletul meu este aici”

Distribuie

Și-a ales ținuta cu mare grijă, s-a machiat și s-a coafat încât să fie impecabilă, însă a avut grijă să asorteze totul cu un lucru primit de la fiul ei, Noah. Andreea Bănică a avut accesorizată ținuta de la Elle Style Awards 2018 cu un abțibild în formă de pisicuță.

Andreea Bănică și-a accesorizat ținuta de la Elle Style Awards 2018 cu un abțibild

De câteva zile, de când fiul ei i-a lipit pe mână un abțibild mic în formă de pisică. Andreea Bănică vine la evenimente, la emisiuni și chiar la filmările pentru show-ul ei de talente „Provocarea starurilor”, cu desenul în cauză.

Am o pisicuță pe care nu o dau jos. Știi de ce nu o dau jos? Pentru că face parte până la urmă din viața mea, inima mea, sufletul meu este aici. Sofia i-a dat-o lui Noah Andrei ca să mi-o pună pe mână. Această pisicuță și încă o acadea. Acadelele îi plac lui Noah foarte mult, îmi cere acadele mereu. Acadeaua mi-a căzut și mi-a rămas pisicuța. Așa că am decis să o păstrez. Așa am filmat și azi în emisiune (n.r. marți), probabil că și mâine filmez tot cu ea. Nu o dau jos. Nu mă spăl pe mâna asta. Este un abțibild”, ne-a povestit amuzată cântăreață.

Andreea Bănică abțibild pisică

Andreea Bănică și-a accesorizat ținuta de la Elle Style Award 2018 cu o pisicuță primită de la fiul ei

Nu este pentru prima dată când Andreea se lasă pe mână copiilor ei, Sofia și Noah folosind-o pe mama lor pentru a-și exersa talentul artistic. „Ne facem de toate  nu numai tatuaje. Nu vrei să știi cum arăt desenată de ei. De amândoi. O să fac o poză într-o zi și o să v-o trimit, dar să nu o publicați. Ei nu stau să-i desenez, ei mă desenează pe mine, ei îmi umblă în trusa mea de cosmetice, de farduri, ceea ce nu mai suport. Mi le-au distrus pe toate. Le-au împrăștiat de nu mai știu de ele, de unde să le iau. Este plăcerea lor și în mod special a lui Noah, să-mi umble în trusa de machiaj”, a completat Andreea Bănică.

VIDEO: Bogdan Sorocan


EXCLUSIV / Sven Groeneveld, primul antrenor propus s-o pregătească pe Simona Halep. „Se simte bine când are în spate un nume mare”

Citește mai multe despre abțibilduri, Copii și elle style awards 2016 pe Libertatea.

Comentarii