MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2017 10:00

VIDEO/ Cabral a fost mai rău ca o femeie atunci când a dus-o pe Inoke la școală

Distribuie

Prima zi de școală! Fericire pentru cei mai mulți dintre copii, emoții mari pentru mamele și tații lor. Și părinții, fie ei și vedete, se lasă pradă emoțiilor. Așa a fost și la Cabral. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Extrem de sincer, Cabral ne-a povestit că el a plâns mai ceva ca o femeie atunci când a dus-o pe Inoke pentru prima dată la școală. „La fiica mea am plâns ca o găină. Doamne ferește așa ceva! Iar ea era în clasă, foarte liniștită. Adică eu mă așteptam, ducând-o prima oară la școală, să fie o chestie din aia: tati, nu pleca! Mami, vino aici! Nu vreau. Nu, nu!' De unde?! Când am ajuns la școală ne-a zis 'pa' și a plecat. În timp ce eu atârnam la geam, ea era în clasă, râdea cu copiii, cu doamna. N-am stat tot programul, că deja plângeam ca o găină și chiar nu puteam să mă fac de râs în halul ăla. Am plecat și m-am întors ulterior. Tot plângând, dar e irelevant', ne-a povestit Cabral, care nu și-a mai amintit dacă fiica lui îl moștenește în ceea ce privește atitudinea indiferentă din prima zi de clasa I.

Cabral a plâns ca o femeie când a dus-o pe Inoke la școală

„Sunt două variante: să te mint cu nerușinare și să-ți zic o poveste simpatică sau haioasă sau să recunosc că sunt extrem de bătrân și nu-mi aduc aminte cum a fost la mine', ne-a declarat în același stil amuzant Cabral.

VIDEO: Dumitru Angelescu


O gravidă s-a sinucis pentru că i s-a refuzat cezariana. Familia a fost cea care s-a opus procedurii


Comentarii