MENIU CAUTĂ
20 Iun. 2018 07:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Ce se întâmplă cu vila de la malul mării a lui Alexandru Arșinel? Actorul nu a mai călcat pe acolo

Distribuie

Ca și vila regretatei Stela Popescu, casa de pe litoral a lui Alexandru Arșinel este una dintre cele mai frumoase din stațiunea 2 Mai. De mai bine de trei ani, actorul nu a mai ajuns în proprietatea pe care o deține.

Pe lângă multe alte proprietăți, unele moștenite, altele cumpărate de-a lungul bogatei sale cariere, actorul deține mai multe case, dintre care una la munte, iar alta pe litoral.

Alexandru Arșinel suferă teribil după Stela Popescu.

În vreme ce vila sa din Sinaia este foarte des vizitată de actor, casa de pe litoral a lui Alexandru Arșinel, care se învecinează cu cea a regretatei Stela Popescu, a fost lăsată pe mâna îngrijitorului. Imobilul este împânzit, totodată, de camere de luat vederi, actorul luându-și măsuri împotriva hoților. Doar vara, din când în când, aceasta se populează cu copiii și nepoții actorului. Acesta nu a mai trecut de mai bine de trei ani de zile pe acolo, din cauza problemelor de sănătate avute, printre care și un transplant la rinichi. Mai mult, soția sa nu se mai poate deplasa singură. Ambii au interzis să mai stea la soare, astfel că vacanța la munte le este cea mai indicată.

'Da, și vara asta o să mergem în vacanță la Sinaia. Acolo ne prinde bine și mie și soției. Mă simt bine, dacă și soția ar fi la fel… Vara nu am voie la soare..dar cam toți nu prea avem. La un moment dat, de la o anumită vârstă, ne deranjează căldura prea mare. La mare ajung copiii, ori la 2 mai, ori în Grecia', a declarat actorul pentru Libertatea.

Ține regim, dar mai calcă și strâmb

Din cauza transplantului de rinichi, Așexandru Arșinel este nevoit să țină un regim anume, toată viața. Acesta a mărturisit însă că, din când în când, mai calcă și strâmb.

'Un regim trebuie să țin pentru transplant. Țin regim în funcție de cum mă simt. Dacă mă simt bine, scap la ce-mi place', a adăugat acesta.

Altfel, actorul nu concepe ca altcineva să-i conducă mașina. Deși are o vârstă și a trecut și printr-un infarct, el este cel care se urcă la volanul automobilului său.

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în intervalul 18 iunie – 1 iulie. Când revin ploile

Citește mai multe despre casa de vacanta pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii