Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare, cu prietenii lui.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare, cu prietenii lui. "Strângem un grup mare"

VIDEO/ Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare, cu prietenii lui. „Strângem un grup mare”

Prezentatorul emisiunii "Visuri la cheie" și-a făcut debutul în showbiz ca solist în trupa "Gaz pe foc", iar muzica rămâne marea lui pasiune. Chiar dacă nu mai face carieră din asta, continuă să cânte. Corneliu Ulici strânge un grup de colindători la Baia Mare și în fiecare an susține un mic recital în mijlocul orașului.

De Denisa Macovei,

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare

 În fiecare an, de Sărbători, Corneliu Ulici se întoarce la una dintre pasiunile lui. Actorul și prezentatorul de la PRO TV merge la Baia Mare nu doar pentru a petrece cu familia lui, ci și pentru a-și strânge prietenii din copilărie laolaltă, ca să cânte împreună!

„Abia aștept să-i văd pe părinții mei! În fiecare an, de Sărbători, merg acasă, la Baia Mare. Acolo, în Maramureș.  Petrecem sărbătorile în familie, colindăm. În ultimii ani, am început o tradiție de familie. În Baia Mare este un turn, Turnul Ștefan, de unde facem un live pe Facebook. Merg acolo cu fratele meu, Pavel, cu surorile Hojda și alți prieteni. Ne strângem și cântăm. Apoi, când ne strângem un grup mai mare, mergem și colindăm pe la prieteni”, ne-a dezvăluit Corneliu.

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare și ar vrea să primească nuci și mere, nu prăjituri

La finalul cântării, spune că așteaptă cu nerăbdare și „plata” pentru urările făcute. Plată care ar prefera să fie tradițională, nu modernizată.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

„Din păcate, lumea nu mai dă nuci și mere, cred că sunt prea scumpe, dar dă prăjituri. Eu nu sunt chiar atât de fericit, că nu prea îmi place să mă îndop cu zahăr. Mie dați-mi mere, nuci sau prăjituri fără zahăr. Bunica făcea o prăjitură genială fără zahăr, cu silvoiță se zice la noi, adică magiun”.

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare

Mama îl ceartă că-i prea slab. „Mă întreabă ce mănânc la București”

 Această renunțare a lui Corneliu la dulciuri și la mâncărurile tradiționale o exasperează pe mama prezentatorului TV, care în continuare îl vede prea slab și crede că la București… face foamea.

„Am discuții cu mama că sunt prea slab și mă întreabă mereu de ce nu mănânc. De fiecare dată când mă văd cu ea mă ceartă ba că mănânc prea puțin, ba că nu mănânc ce trebuie. Sau mă mai întreabă eu ce mănânc la București. Cam astea sunt discuțiile și întrebările”, ne-a mai spus, amuzat, actorul.

VIDEO: Bogdan Sorocan


Citește și:

VIDEO/ Cam câte cuvinte nespuse cuprinde o îmbrățișare? În prag de Crăciun, am stat trei ore la Sosiri, în aeroport și-am văzut zeci de chipuri ale fericirii

Close
Închide
  Close