Daniel Robu și Silvia Lăuneanu au făcut parte din trupa De La Vega mai bine de nouă ani. S-au cunoscut în anul 1998, atunci când artistul, fascinat de frumusețea și talentul brunetei, i-a propus o colaborare. A urmat, pentru cei doi, o perioadă extrem de frumoasă, care s-a încheiat însă în momentul în care Silvia a ales un alt drum. Artista și-a întemeiat o familie în America, în timp ce Daniel și-a încercat și el norocul peste Ocean. Doar că, tot în România a rămas, iar între timp a devenit și tată de băiat. Chiar dacă s-au despărțit de ani buni, artistul e surprins de faptul că, în prezent, lumea îi vrea din nou împreună, primind oferte de la organizatori de a cânta iar în formula De La Vega.

VIDEO/ Daniel Robu și Silvia, foști colegi în trupa De La Vegas, nu au mai urcat pe scenă împreună de zece ani! Sunt ceruți la pachet la evenimente!

“Am ținut tot timpul legătura cu Silvia și chiar ne-am întâlnit recent. Nu am mai fost pe o scenă de zece ani împreună. Aveam atâtea piese lucrate împreună. Multă lume ne cere la anumite evenimente. Probabil cei nostalgici, care au ascultat muzica noastră. Lucru care ne bucură. Cine știe, poate vom face și asta. Avem discuții. Încă nu am reluat colaborarea, dar avem cereri de la primării. Vorba unui primar, că nu se lasă până nu ne vede la zilele orașului în formula De La Vegas. Dacă ne vom sincroniza și va fi și ea în țară, sigur lucrurile vor merge mână în mână”, a declarat Daniel Robu pentru Libertatea.

Are propria formație

Revenit în țară, după aproximativ trei ani petrecuți peste hotare, Daniel Robu s-a relansat în muzica autohtonă. Și-a făcut o formație și, spune el, totul merge bine atât pe plan personal, unde e fericit alături de familia lui, cât și profesional.

“Am fost plecat cam 2-3 ani. Dar de când m-am întors, pe lângă faptul că acum sunt tată, am realizat multe lucruri. Am o formație cu care mergem la evenimente. Este de câteva luni pe piață și urcăm foarte bine, ceea ce mă bucură enorm”, ne-a mai spus Daniel Robu.

CITEȘTE ȘI:

Trei ani de la incendiul din Colectiv. Decizia care a condus la moartea a 64 de oameni. Pirotehnistul care a aprins artificiile a făcut declarații uluitoare despre ce s-a întâmplat în ultimele ore dinaintea tragediei

„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
PARTENERI - GSP.RO
„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
Victor Ponta a fost DAT AFARĂ din casă! Decizia șocantă luată de Daciana Sârbu
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Victor Ponta a fost DAT AFARĂ din casă! Decizia șocantă luată de Daciana Sârbu
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
RECOMANDĂRI