MENIU CAUTĂ
, de Florin Ghioca

VIDEO/ Dorian Boguţă și-a facut un tatuaj după ce l-a visat: „Firescul e un dar, aşa că nu te încorda”

Distribuie

Dorian Boguţă a făcut o pasiune pentru sporturile de apă. Cu un fizic de invidiat, actorul face furori când ajunge pe plajă, etalându-şi tatuajele.

Imediat după ce a dat o tură pe lac călărind valurile şi un wakeboard, Boguţă a ieşit la mal şi a povestit pentru Libertatea despre pasiunile sale nautice. "Anul trecut m-am pus prima dată pe un wake, mi-a intrat microbul, cum se zice. Din păcate, nu merg atât de des pe cât mi-aş dori", a mărturisit actorul.

 

A pescuit în copilărie, cu unchiul său, dar de acest sport „nautic” nu s-a ţinut.

În schimb, şi-a făcut o mulţime de tatuaje, despre care însă nu prea îi place să vorbească, fiind foarte personale. A făcut însă o excepţie, povestind în exclusivitate pentru Libertatea despre tatuajul pe care îl are pe piept, în dreptul inimii, scris în limba rusă. „E o chestie pe care am visat-o şi se traduce prin Firescul e un dar, darul este de la Dumnezeu, aşa că nu prea te încorda. Dacă e, e, dacă nu, nu e„, a tradus Boguţă, care acum o lună a terminat filmările la debutul său în lungmetraj, un film care se numeşte „Urma”.

Filmul îi are în distribuţie, printre alţii, pe Teodor Corban, Dragoş Bucur, Irina Rădulescu (fiica lui Dem Rădulescu), Mădălina Ghenea şi Marin Grigore şi este produs de Oana Giurgiu şi de actoriedefilm.ro, casa de producţie unde Boguţă este „acţionar” alături de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur. „A fost un film greu, cu multe personaje, mulţi actori. Aş vrea să le mulţumesc actorilor care au fost alături de mine şi m-au susţinut. Şi-au dăruit toată energia pentru filmul ăsta”, a mai povestit Boguţă pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI

Un patiser român trăiește de aproape 40 de ani în Marea Britanie și angajează numai compatrioți. Ovidiu Șarpe: ”Sunt disperați să muncească”

Vacanța cu rulota, ”aroganța” hippy a vedetelor. Tot mai multe celebrități își fac concediul în ”casa pe roți”

Citește mai multe despre dorian boguta, actor, Tatuaj și video pe Libertatea.

Comentarii