Mergi direct la conținut »
VIDEO | Drake, criticat după ce la un concert a pupat o minoră: "Îmi place senzația pe care o am atunci când îți simt sânii lipiți de pieptul meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO | Drake, criticat după ce la un concert a pupat o minoră: „Îmi place senzația pe care o am atunci când îți simt sânii lipiți de pieptul meu”

Un clip video de la un concert de-ale lui Drake, din 2010, a devenit recent viral pe Twitter. Artistul apare pe scenă sărutând pe gât o minoră în vârstă de 17 ani pe scenă.

Tânăr a fost urcată pe scenă și a fost sărutată de Drake pe gât. „Ți-am spus că îmi place părul tău, nu?”, a întrebat-o Drake,

După ce tânăra i-a spus că are 17 ani, Drake o întrebă cum poate să arate atât de bine și să fie minoră în același timp. „Nu mă pot duce la închisoare încă!”, a țipat ulterior Drake în uralele spectatorilor, scrie E! News.

„Nu știu dacă ar trebui să mă simt vinovat sau nu, dar m-am distrat. Îmi place senzația pe care o am atunci când îți simt sânii lipiți de pieptul meu. Vreau să-ți mulțumesc”, i-a spus Drake tinerei în timp ce aceasta se afla pe scenă.

La vremea respectivă, Drake avea vârsta de 23 de ani, iar acum el a refuzat să comenteze cele întâmplate.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close