Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Elena Merișoreanu a văzut toată lumea, dar niciodată nu s-a gândit să se stabilească în altă parte. “Dintre toate țările prin care am  umblat, aș alege tot România”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Elena Merișoreanu a văzut toată lumea, dar niciodată nu s-a gândit să se stabilească în altă parte. “Dintre toate țările prin care am umblat, aș alege tot România”

VIDEO/ Elena Merișoreanu a văzut toată lumea, dar niciodată nu s-a gândit să se stabilească în altă parte. “Dintre toate țările prin care am umblat, aș alege tot România”

La 69 de ani, Elena Merișoreanu a umblat pe toate continentele, îi place să călătorească, dar de fiecare dată, abia așteaptă să se întoarcă acasă 

De Ana Maria Păsat,

Elena Merișoreanu a luat viața în piept încă de când avea 16 ani. S-a mutat în Capitală, tocmai pentru a avea mai multe șanse să ajungă acolo unde și-a dorit. Artista a făcut sacrificii în tinerețe, dar acum culege roadele. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi, motiv pentru care și concertele curg pe bandă rulantă.

Elena Merișoreanu a văzut, la cei 69 de ani ai săi, toate continentele! Jobul a purtat-o prin toată Europa, ea însăși mărturisind că nu a fost nici o țară de aici pe care să o rateze!

Elena Merișoreanu și Ionela prodan au fost la un pas să fie cumnate

„În toată lumea asta am fost. În Africa am ajuns în Kenya, Africa de Sud, Maroc, Tunisia, Algeria. Am umblat mult, în America de Nord, de Sud, am văzut toată Europa”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Artista, care face infiltrații pentru artroză, spune însă că, deși îi plac călătoriile, după câteva zile doar vrea să se întoarcă înapoi.

„Îmi place să plec, dar abia aștept să ajung înapoi. Îmi lipsește familia și publicul, care e extraordinar. Noi, artiștii, suntem cei mai fericiți”, ne-a mai spus aceasta. Chiar dacă a bifat toate continentele, aceasta spune că niciodată nu a tentat-o să rămână în altă țară: “Dintre toate țările unde am fost, aș alege România. Aici ne știe lumea, aici e locul nostru. Niciodată nu m-am gândit să rămân în altă țară, aici mă simt eu cel mai bine”.

Ia în calcul să scrie o carte

Elena Merișoreanu nu ascunde faptul că ar avea ce să scrie, dacă și-ar expune viața într-o carte. Ar începe, spune ea, cu venirea sa în Capitală și cei 30 de ani petrecuți la Rapsodia Română. Ar aloca un capitol aparte, evident, și călătoriilor sale.

„Cred că la anul o să scriu și o carte”, a mai spus aceasta.


CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/Mica Românie de la Cercul Polar. Roxana a terminat Dreptul în ţară, iar acum e în clasa întâi în Skjervøy, Norvegia – VIDEO

Close
Închide
  Close