Mergi direct la conținut »
VIDEO / Actorii din
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Actorii din "Triplu Sec" vin la "Interviurile Libertatea". Andrei V Ciopec și Andrei Cojanu ne povestesc despre cariera lor

VIDEO / Actorii din „Triplu Sec” vin la „Interviurile Libertatea”. Andrei V Ciopec și Andrei Cojanu ne povestesc despre cariera lor

O parte dintre actorii din "Triplu Sec" au venit la "Interviurile Libertatea". Andrei Cojanu și Andrei V Ciopec ne vor povestit atât despre rolurile pe care le interpretează în serialul românesc de comedie, cât și despre viețile lor personale. 

De Denisa Macovei,

Din această toamnă, PRO TV propune în fiecare săptămână un serial 100% românesc, „Triplu sec”. Acțiunile se desfășoară în Bucurețti, anul de grație 2018, atunci când fosta clasă XII-a G decide să se reîntâlnească, la 15 ani de la terminarea liceului. Printre protagoniști se numără și tinerii actori, Andrei Cojanu și Andrei Ciopec, care ne vor povestit despre rolurile lor în serial și dacă se aseamănă în vreun fel cu personajele pe care le interpretează.

Actorii din Triplu Sec vin la Interviurile Libertatea

Actorii din „Triplu Sec” vin la „Interviurile Libertatea” începând cu 13:30 

Andrei Cohjanu îl înterpretează pe George, un tânăr care visa să devină regizor și să ducă o viață aventuroasă. Nu a reușit însă să intre la regie, așa că acum este contabil. S-a căsătorit în primii ani de facultate și, după mai bine de 10 ani, căsnicia lui seamănă mai mult cu un arest la domiciliu. Soția lui este extrem de autoritară și el nu iese din cuvântul ei. De cealaltă parte, colegul și prietenul lui, Nicu, interpretat de Andrei V Ciopec, este cântăreț de ocazie, trubadur și micantreprenor în industria spectacolului. Muzica lui nu este însă atât de apreciată pe cât și-ar dori și pe cât pretinde el. Deși este lăudăros și vrea mereu să fie în centrul atenției. Nicu este un tip simpatic și foarte sufletist, genul care știe mereu pe cineva care, cel puțin teoretic, poate fi de ajutor.


Dragoș Dolănescu se laudă că a devenit un politician apreciat în Costa Rica. „Poporul mă apreciază, oamenii au încredere în mine. Am fost votat al treilea”

 

Close
Închide
  Close