MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2017 11:00

VIDEO EXCLUSIV | Actrița Dana Dembinski și-a amintit de vremurile când era pe băncile școlii. Ține legătura cu foștii colegi

Distribuie

Actrița Dana Dembinski nu a uitat nimic din ceea ce a simțit atunci când era elevă. Ba mai mult decât atât, vedeta a păstrat legătura cu foștii săi colegi. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Dana Dembinski  a acordat un interviu în exclusivitate pentru Libertatea, în cadrul căruia ne-a mărturisit și ce amintiri are din de perioada în care se afla pe băncile școlii.

„O, Doamne, am cele mai frumoase amintiri. Norocul meu este că, în continuare, mă întâlnesc cu mulți colegi de școală, cu care, ulterior, am lucrat la trupa de balet a lui Oleg Danovski, și avem întâlniri anuale. Mi-e dor de bunica, de bunicul, de mulți care au fost în jurul meu, de tata, pe mama o mai am. Au fost în jurul meu și m-au povățuit, m-au sprijinit și m-au adus unde sunt azi”, a spus artista.

Prezentă la lansarea serialului filmat integral cu telefonul mobil, ”O grămadă de caramele”, pe care Happy Channel îl pregătește pentru această toamnă, Dana Dembinski ne-a făcut câteva mărturisiri:

„Primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la caramele este legat de nenumăratele cure de slăbire pe care le țineam, pentru că am fost balerină înainte de a fi actriță. Drept pentru care mă tot uit la grămezile de caramele, dar nu ajung niciodată să mănânc din ele. Ei bine, de data asta o să gust câte ceva. E un proiect dulce, a început așa ca un pariu cu viața…

Rolul meu din „O grămadă de caramele” se numește Carla Morante. Este o femeie care încearcă să-și facă dreptate, pentru că viața o pune în situații destul de ciudate, iar modul în care își face dreptate este, sper eu, amuzant și neobișnuit. Orice rol mă provoacă întotdeauna. Să dai viață unui personaj, unor fraze de pe hârtie este o mare provocare și și acest rol, ca și celelalte, înseamnă mult pentru mine”, ne-a declarat actrița.

Dana Dembinski, în vârstă de 56 de ani, este o actriță cunoscută atât din piese de teatru, cât și din seriale de televiziune. Originară din Harghita, artista a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, clasa profesor Mircea Albulescu.

De asemenea, Dana Dembinski a fost balerină la Opera din Cluj, timp de un an, apoi la Teatrul Național de Operă și balet „Oleg Danovski” din Constanța, timp de șapte ani.

În ceea ce privește viața personală, Dana Dembinski  este căsătorită cu Alex Medeleanu, cei doi având doi băieți, Vladimir și Matei.


Psihologul Libertatea: ”Marcel Toader și Maria Constantin urmăresc să scoată bani mulți de la posturile TV, înflorind o poveste lacrimogenă”


 

Citește mai multe despre dana dembinski, amintiri, Anul școlar, eleva și scoala pe Libertatea.

Comentarii