MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2017 14:00

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Țurcașiu nu face diferența între sărbători și o zi obișnuită. ”Mănânc la fel”

Distribuie

Anca Țurcașiu nu face diferența între o zi obișnuită și una specială, dat fiind faptul că aceasta are grijă să mănânce, cantitativ, la fel de mult. Motiv pentru care nu are nevoie apoi, de dietă!

Anca Țurcașiu, în vârstă de 47 de ani, este mereu motivată să-și mențină silueta. Mai precis, spune ea, are grijă să nu se îngrașe pentru a încăpea în hainele de scenă! Din acest motiv, Anca Țurcașiu nu face diferența între sărbători și o zi obișnuită. Pentru că artista mănâncă la fel, cantitativ pentru ca mai apoi să nu fie nevoită să intre la vreo dietă. ”Eu mănânc la fel, pentru mine nu există mese îmbelșugate”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

”Este o regulă a mea de viață.Trebuie să încap în ținutele de la spectacolele în care joc. Majoritatea rochiilor mele sunt mulate”, a mai spus artista.

Totul a fost minunat…

Vedeta a mai mărturisit că deja de ceva timp a început să nu-și mai facă planuri, pentru că, nu de puține ori, proiectele sale de suflet nu au rezistat atât cât și-ar fi dorit. Ea se declară însă extrem de mulțumită de tot ce a avut parte în anul 2017.

”A fost un an foarte bun, profesional și familiar, totul a fost minunat. Îmi doresc să fim sănătoși, liniștiți, și să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună”, a mai spua artista.

Citește mai multe despre Anca Turcasiu pe Libertatea.

Comentarii