MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2018 21:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Antonia a învățat să facă economii din adolescență.”E bine să ai acolo un ban pus de-o parte”

Distribuie

În timp ce Alex Velea declară că nu a pus niciodată accentul pe bani și că în ultimii ani a investit cam tot ce a încasat, Antonia a învățat să facă economii încă din adolescență. Așa că, în familia celor doi, cea care pune bani de-o parte este artista.

Antonia a învățat să facă economii

Chiar dacă atât Alex cât și Antonia se gândesc la viitorul copiilor și au devenit mai chibzuiți cu cheltuielile de când au devenit părinți, cea care are grijă de economii este Antonia.

Nu m-am gândit chiar atât de departe, la facultatea lui Domi, dar mă gândesc că Doamne ferește avem nevoie de bani pentru o urgență și trebuie să avem acolo. Pur și simplu e bine să ai acolo un ban pus de-o parte', ne-a povestit Antonia, în timp ce Alex ne declara în aceeași zi, la „Interviurile Libertatea' că el nu a fost niciodată ahtiat după bani, că nu a pus accentul pe lucrurile materiale și că a preferat să direcționeze din banii câștigați din muzică în investițiile pe care le-a făcut în studioul lui muzical.

Antonia a învățat să facă economii

Antonia a învățat să facă economii la sfatul părinților

Dacă Alex a fost antreprenor în adolescență și reușea mereu să facă rost de bani, Antonia a fost crescută cu spiritul 'contului de economii pentru zile negre'. Artista ne-a mai povestit că mama ei, Denise Iacobescu, a învățat-o să nu cheltuiască toți banii pe care îi primea din modeling și apoi din muzică, ci jumătate din ei să-i strângă la pușculiță.

„Eu așa am fost crescută. Când am început să-mi câștig singură banii, părinții mei mi-au spus să am grijă. Nu m-au lăsat să-i cheltuit pe toți, ci mi-au zis ca jumătate să-i pun în cont și jumătate să-i țin pentru mine, să-mi iau ce vreau. Deci da, sunt precaută cum s-ar spune'.

VIDEO: Bogdan Sorocan

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Alex Velea a recunoscut în direct, la Libertatea.ro: „Devin „cârpă' în preajma copiilor mei. Nu sunt autoritar, mai degrabă îi rog…!'

 

Comentarii