MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2018 21:00

VIDEO/ Ce explicație i-a dat Cristina Rus fiului său când a întrebat-o de ce nu mai cântă. “S-a rezolvat, șefu’!”

Distribuie

Cristina Rus este fericită și împăcată cu alegerile făcute, ea punând pe primul plan familia, în timp ce muzica a rămas momentan ca pasiune. Viața de mamă îi priește și chiar se gândește la al treilea moștenitor.

Cristina Rus este măritată cu un milionar, are 2 copii și nu tânjește după viața de artist, care presupunea multe deplasări prin țară, nopți pierdute și timp mai puțin pentru familie.

Este minunat să fii mamă, este o binecuvântare în primul rând. Le doresc tuturor femeilor căsătorite să facă cel puțin un copil, dacă pot, bineînțeles. Cu cât sunt mai mulți copii, cu atât e mai frumos”, a precizat fosta cântăreață.

Prin urmare, ea și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, sunt pregătiți să o ia de la capăt cu un bebeluș.

Da, ne mai dorim, dar depinde acum ce o să urmeze, ce o vrea Dumnezeu. Niciodată nu m-am încrâncenat să fac un copil, l-am lăsat să vină natural, dacă e dat”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

Ce explicații i-a dat Cristina Rus fiului său despre cariera ei muzicală

Cristina Rus a îmbinat o perioadă viața de familie cu cariera muzicală. De ceva vreme a hotărât să se retragă. Nici ea nu știe dacă se va mai întoarce sau nu pe scenă. Este tot timpul prezentă în viața celor doi copii ai săi, în vârstă de 8 și 4 ani. Fiul ei chiar a dorit să afle motivul pentru care mama lui nu mai este în lumina reflectoarelor.

Știu tot, sunt atât de isteți. Știu că am cântat, da. Fiul meu chiar m-a întrebat la un moment dat: Mami, tu de ce nu mai cânți?  Și i-am spus: Uite, trebuie să merg la concerte!, Nu vreau să mergi,  vreau să stai aici acasă cu mine sau să ai treabă pe aici ziua și seara să fii cu mine acasă!  I-am spus: S-a rezolvat, șefu!, ne-a povestit Cristina Rus.

Prin urmare, hotărârea de a nu mai cânta a venit firesc, fără regrete.

A fost o decizie a mea. Cred că în viață e foarte bine să vedem ceea ce ne face bine. Atât timp cât familia este fericită, totul în jur e perfect și reușești să faci lucruri mărețe, dacă își dorești”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

E mulțumită că reușește să le fie aproape copiilor, să îi îndrume și să petreacă alături de ei timp de calitate. ”Câteodată îi alint, când nu au dreptate stau de vorbă cu ei, ne iubesc pe amândoi la fel de mult. Au nevoie să fie iubiți sau luați în brațe sau alintați de mine sau de tatăl lor, nu contează. Important este să fii acolo ca părinte”, a concluzionat Cristina Rus.

Citeste si: 

VIDEO/ Cum arată viața departe de showbiz. Cristina Rus: ”Cânt acasă, cu fetița mea!”

 

 

 

 

Citește mai multe despre Cristina Rus pe Libertatea.

Comentarii