Mergi direct la conținut »
VIDEO | Corina Chiriac, dezvăluiri incredibile după 30 de ani. Ce mesaj era ascuns, de fapt, în versurile melodiei ”Rața” Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Corina Chiriac, dezvăluiri incredibile după 30 de ani. Ce mesaj era ascuns, de fapt, în versurile melodiei ”Rața”

VIDEO | Corina Chiriac, dezvăluiri incredibile după 30 de ani. Ce mesaj era ascuns, de fapt, în versurile melodiei ”Rața”

Marea cântăreață Corina Chiriac a făcut o mărturisire neașteptată după 30 de ani de la lansarea unuia dintre hiturile sale.

De Cătălin Schipor,

Corina Chiriac, care este la mare căutare pentru diverse evenimente, este unul dintre numele grele ale generației de aur a muzicii românești. Cântăreață, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni și actriță, vedeta s-a bucurat de succes enorm la public în anii de dinainte de Revoluția din 1989. Corina Chiriac, care are o carieră de invidiat în spate, cucerește publicul și acum la fel ca în vremurile de aur ale muzicii ușoare.

În urmă cu câteva zile, Corina Chiriac, care este singură la 67 de ani, a participat la un spectacol care a avut loc pe scena cazinoului din Mamaia.

Renumita cântăreață, care de-a lungul anilor a lansat numeroase șlagăre, a dezvăluit povestea unuia dintre cele mai mari hituri ale sale, „Rața”.

„Vrei să ne aresteze pe toți?”

„Când începeam toți să fim sătui rău, un coleg de-al nostru, excepțional textier, Jack Rotaru, îl știe toată breasla… Ne vedeam, ne întâlneam, povesteam, ne veneau idei de lucru. Și zice: „Băi copii, ce ați zice voi dacă eu aș scrie un text – Asta nu e viață”. „Măi, Eugene, vrei să ne aresteze pe toți? Ce ai, ai căzut în cap? Eu nu am auzit nimic, ăla a plecat la baie”, i-am spus. Zice: „Nu, nu, dar ce ați zice?”. Noi: „Păi nici nu am auzit ce ai spus. la revedere…”. Și, mă rog, trece. Și găsesc eu piesa asta în repertoriul italian, că nu e românească. Și trec câteva luni și îi spun lui Jack: „Uite, un viitor șlagăr. Ia te rog și fă un text”.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

Și vine momentul când îmi dă un text bătut la mașină, nu știu dacă știți, pe vremea aia, ca să ai mașină de scris îți trebuia autorizație de la Miliție. Ți vine el cu textul bătut frumos și ce văd eu în refren… „Asta nu e viață, singur tot mereu, n-am și eu o rață…”. Zic, măi, fir-ar al naibii, ești bun și a ieșit cântecul. Și n-a știut nimeni niciodată până acum la ce s-a referit. Au trecut 30 de ani de atunci”, și-a amintit Corina Chiriac despre cum a fost concepută cunoscuta melodie „Rața”.


EXCLUSIV/ „Tatăl” Paraziților e îndrăgostit lulea de o rusoaică. Și-a găsit jumătatea la 39 de ani!


 

Close
Închide
  Close