Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Cum a ajuns Andreea Raicu să lanseze o carte...de colorat. Totul a pornit de la o depresie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Cum a ajuns Andreea Raicu să lanseze o carte...de colorat. Totul a pornit de la o depresie

VIDEO EXCLUSIV. Cum a ajuns Andreea Raicu să lanseze o carte…de colorat. Totul a pornit de la o depresie

Pe lângă rochii, tricouri și accesorii, Andreea Raicu mai vinde agende, iar mai nou și cărți de colorat pentru adulți. Conceptul nu îi aparține vedetei TV, însă, deoarece în România nu exista așa ceva, i-a venit ideea să ofere publicului o posibilitate de a face terapie prin culori.

De Denisa Macovei,

andreea raicu carte

Andreea Raicu a observat cartea de colorat pentru adulți pe când era într-o vacanță în Anglia și, pentru că avea un prieten cu probleme psihice, s-a gândit imediat că desenatul poate fi o terapie bună pentru el. Ideea s-a dovedit a fi una de bun augur, căci, imediat după ce amicul în cauză a declarat că i-a dat o stare de bine, l-a ajutat să-și limpezească mintea și gândurile, Raicu a decis să o tipărească și să înceapă să o comercializeze pentru publicul din România.

„Ideea mi-a venit în urmă cu câteva luni, când eram într-un aeroport din Londra și am văzut prima carte de colorat pentru adulți și am vrut să văd exact ce înseamnă. Mi s-a părut o idee foarte interesantă. Am cumpărat-o unui prieten care trecea printr-o perioadă mai puțin bună din viața lui și mi-a zis că funcționează. Mi-am luat-o și eu și chiar am văzut că funcționează și atunci mi-am dorit să creăm o carte de colorat conform conceptului care este motto-ul site-ului meu”, a declarat Andreea Raicu pentru LIBERTATEA.

 

Close
Închide
  Close