Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Damian Drăghici își gândește  singur toate show-urile: „Vreau să fiu sigur că toate lucrurile sunt la locul lor”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Damian Drăghici își gândește singur toate show-urile: „Vreau să fiu sigur că toate lucrurile sunt la locul lor”

VIDEO EXCLUSIV/ Damian Drăghici își gândește singur toate show-urile: „Vreau să fiu sigur că toate lucrurile sunt la locul lor”

Damian Drăghici este unul dintre artiștii care nu urcă pe scenă fără un show complex, un concept bine gândit și documentat și, mai ales, muncit. Secretul spectacolelor sale unice: le gândește singur, în amănunt, nu apelează la regizori sau la scenografi!

De Denisa Macovei,

Damian Drăghici își gândește singur toate show-urile

Damian Drăghici a încercat, cel puțin în ultimii ani, să aibă show-uri cât mai complexe și mai diferite. Până acum, i-a ieșit. Iar meritul îi aparține în totalitate. Artistul ne-a mărturisit că se gândește singur la un concept și apoi se consultă cu ceilalți colegi din trupă, rare fiind momentele când apelează și la părerea unor specialiști.

„Nu e nici un regizor sau un scenograf, că eu sunt omul care vine cu ideea și sunt un fel de control freak (n.r. – obsedat de control) și vreau să fiu sigur că toate lucrurile sunt la locul lor. Cam așa se întâmplă lucrurile. După aceea, bineînțeles, angajăm specialiști în fiecare domeniu. Dar dacă vii cu viziunea de la bun început și ai o imagine clară, știi exact ce să ceri”, ne-a explicat Damian Drăghici, completând că până și costumele le creează după propriile idei și nu le achiziționează de prin țară, așa cum probabil mulți și-ar fi închipuit: „Avem niște croitorese care ne fac costumele. Nu le luăm de nicăieri, le facem noi singuri”.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Damian Drăghici își gândește singur toate show-urile

Damian Drăghici își gândește singur toate show-urile fără să aibă nevoie de vreo zi de pauză pentru inspirație

Drăghici nu are nici un ritual înainte de a scoate pe piață un nou concept. Nu pleacă să se regăsească în munți sau să-și caute inspirație în vreo vacanță exotică, ci face ședințe lungi cu ceilalți componenți ai staffului său.

„Pur și simplu cred că așa îmi vin ideile. De la Dumnezeu. Îi mulțumesc Lui. Mă pregătesc pentru fiecare show în parte. De exemplu, pentru cel de la Cerbul de Aur am muncit vreo șase săptămâni, iar ultimele două săptămâni au fost superintense. De obicei, se poate să-mi vină o idee și să treacă șase luni, opt luni până să apară oportunitatea să o prezint, să o pun în scenă”, susține el. Artistul ne-a mai mărturisit că el este cel mai critic din toată trupa – și cu colegii lui, dar mai ales cu sine! – și că nu e genul „lup singuratic”, care să creeze în liniște, ci preferă să aibă toată gașca alături: „Cel mai bine lucrez cu ceilalți. Sunt genul de om care lucrează foarte bine în colectiv. Dacă stau singur să lucrez, nu pot. Nu numai cu ei sunt critic, ci și cu mine. Cu mine sunt cel mai aprig critic”.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling, despre cum s-a schimbat cariera după câștigarea trofelui Cerbul de Aur. „Am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante”

 
 
Close
Închide