Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Doinița Oancea visează la meditații cu pițipoancele lui Augustin Viziru. „Poate îmi face cunoștință cu două-trei”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Doinița Oancea visează la meditații cu pițipoancele lui Augustin Viziru. „Poate îmi face cunoștință cu două-trei”

VIDEO EXCLUSIV/ Doinița Oancea visează la meditații cu pițipoancele lui Augustin Viziru. „Poate îmi face cunoștință cu două-trei”

Prieteni buni în afara micului ecran, Doinița Oancea și Augustin Viziru se reîntâlnesc din nou pe platourile de filmare. Și de această vor forma un cuplu în serialul „Când mama nu-i acasă”, așa că au început să lucreze la personajele lor cu ceva timp înainte de filmări.

De Denisa Macovei,

Pusă în situația de a intra în pielea unei pițipoance veritabile, Doinița s-a panicat la început, însă s-a relaxat imediat ce a aflat că va face echipă cu Augustin Viziru. Bruneta susține că are mare încredere că partenerul ei, fiind convinsă că are câteva pițipoance prin anturajul lui.

„Vrei să fiu super sinceră? Nu am avut timp să mă documentez, iar problema e că încep filmările acum, deci trebuie să trag tare, pe ultima sută de metri. Cred că ar trebui să merg la piscinele de fițe, în cluburile tot de fițe. Știu că pițipoancele merg la salon înainte să iasă în oraș, la coafor și machiaj și mai ales își cumpără ținute înainte să iasă undeva. Am mai învățat una alta despre trend-ul ăsta”, ne-a declarat actrița.

Doinița Oancea și Augustin Viziru joacă din nou împreună

Săritor din fire, cu siguranță Augustin și-a făcut deja un plan prin care să-și ajute prietena. „Eu vreau ca publicul să vadă ce legătură o să fie între mine și Augustin în acest serial, dar da, o să fie partenerul meu. Acum nu pot să spun dacă ne batem, ne iubim, ne înjurăm sau ne tragem de păr. Sunt singură că o să ne ajutăm reciproc. De fapt de asta sunt și liniștită în treaba cu pițiponceala, pentru că îl am pe el. Din punctul ăsta de vedere sunt sigură că poate să-mi facă și cunoștință cu două-trei. Oricum stilul lor de viață îl cunoaște el cu siguranță, deci sunt ok”, ne-a mai spus Doinița.

VIDEO: Robert Hanciarec

Citeşte şi: EXCLUSIV/ Țigara, valută forte la închisoare. Pușcăriașii pot cumpăra cu tutun de la lenjerie intimă purtată, până la amor

Close
Închide
  Close