MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 13:53 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Gala Unica 2017. Andreea Marin i-a mulțumit la scenă deschisă celei care a contribuit la schimbarea ei de imagine. Cristina Săvulescu a fost desemnată „Cel mai bun designer”

Distribuie

Aseară, la Biblioteca Națională din București, a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului. Gala Unica 2017 a ajuns la cea de-a 20 a aniversare, prilej pentru care multe dintre vedetele autohtone au urcat pe scenă fie pentru a înmâna premii, fie pentru a primi. Andreea Marin i-a mulțumit Cristinei Săvulescu pentru schimbarea de imagine.

Printre câștigătorii de aseară s-a numărat și Cristina Săvulescu, căreia i-a revenit premiu de „Cel mai bun designer'. Coincidență sau nu, cea care i-a înmânat trofeul a fost nimeni alta decât Andreea Marin, care, în 2017, a fost îmbrăcată aproape la toate evenimentele de Săvulescu. „Mulțumesc foarte mult pentru premiu. Înseamnă foarte mult pentru mine și pentru echipa mea, care este aici cu mine. Este o onoare să fiu aici între voi. Vă mulțumesc tare mult', a spus emoționată Cristina.

Gala Unica 2017 s-a ținut la Biblioteca națională

Deși nu este la primul trofeu de genul, Cristina Săvulescu a urcat pe scenă cu mari emoții, iar după mulțumiri, a vrut să se întoarcă de grabă la petrecere, însă Andreea Marin a ținut să o mai felicite încă o dată, să o îmbrățișeze și să-i mulțumească că a avut grijă de imaginea ei în ultimul an. „Felicitări încă o dată și îți mulțumesc pentru schimbarea de anul acesta. Te îmbrățișez', i-a spus și Andreea Marin.

VIDEO: Robert Hanciarec

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Abia după 5 luni de la operație, Ozana Barabancea poate răsufla ușurată. 'E un mod de viață pe care trebuie să mi-l asum'

Citește mai multe despre cristina savulescu, Gala Unica și premii pe Libertatea.

Comentarii