Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele la care trebuie să ne aliniem.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele la care trebuie să ne aliniem. "Băieții cu părul lung și fetele cu păr scurt"

VIDEO EXCLUSIV/ Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele la care trebuie să ne aliniem. „Băieții cu părul lung și fetele cu păr scurt”

În fiecare toamnă, hair-styliștii ne învață cum să ne tundem și să ne coafăm ca să ne aliniem tendințelor. Adrian Perjovschi ne spune azi ce se va purta în 2019.

De Denisa Macovei,

Zilele trecute, Adrian Perjovschi împreună cu asociatul lui, Valentin Alexandroae, au organizat o prezentare prin care au arătat tendințele atât pentru femei, cât și pentru bărbați. “Băieții cu părul lung și fetele cu păr scurt. De ce nu? Practic, se poartă tot ce îți stă bine și avem o colecție care acoperă absolut toate trendurile. Ai tunsori pixie, tunsori medii, tunsori lungi, accesorizate cu bretoane sau nu. Se poartă culoarea foarte mult. Culoarea sezonului este galben. Tunsoarea mea favorită e pixie (n.r. – părul scurt), îmi place să tund scurt, ce să ne mai ferim”, a explicat Perjovschi, ținând să precizeze că nu toți trebuie să țină cont de trend, ci să aleagă o coafură care să-i reprezinte: „Revenind la tunsoarea scurtă, trebuie să știi să o porți, trebuie să ai atitudine. Coafura reprezintă un accesoriu care trebuie purtat ca atare și atunci trebuie să porți accesoriul care ți se potrivește cel mai mult”.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele

În ceea ce privește nuanțele anului 2019, se pare că predominantă este culoarea neon – sau fluorescentă, în termeni populari. „Se poate ieși cu această culoare pe stradă, mai ales dacă ieși seara, la club, cu această culoare ieși în evidență, mai ales în luminile din discotecă”, ne-a mărturisit și Valentin Alexandroae.

Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele

 

Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele chiar la ziua lui de nastere

Evenimentul de zilele trecute a avut dublu înțeles pentru Perjovschi. Pe lângă faptul că a prezentat noile frizuri și tunsori, și-a serbat ziua de naștere, rugându-i pe cei prezenți ca anul acesta să nu-i dăruiască nimic, ci să doneze banii pentru cauza pe care o susține, construirea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. „Am tot ce-mi doresc și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, așa că toți banii, toate cadourile vreau să se ducă la „Dăruiește viață”. Orice mic ajutor, oricât, 10 lei, 5 lei sunt bineveniți și chiar fac un apel să fie duși în direcția asta, pentru că e nevoie de așa ceva”, a spus el.

VIDEO: Cosmin Nistor


Modul în care un bărbat în scaun cu rotile încearcă să înșele șoferii din Capitală. Intră cu viteză într-o mașină, apoi cere bani ca să nu cheme Poliția

Close
Închide
  Close