MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2017 13:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Secrete de familie. Iuliana Marciuc spune tot despre viața-n trei, alături de Adrian Enache și de fiul lor

Distribuie

Vedeta TV trece printr-o perioadă foarte bună atât pe plan profesional, cât și personal. Mai mult, îl are lângă ea pe tatăl copilului său, nu doar acasă, ci și la muncă. Iuliana Marciuc vorbește despre viața-n trei, alături de Adrian Enache și de fiul lor, David.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache trăiesc de ceva timp ca o familie și ambii se ocupă, în egală măsură, de educația fiului lor. David este acum clasa a cincea, merge și la after school, dar face lecțiile și cu mami, și cu tati, și cu bunica.

'Lecțiile le face în special cu mama mea, iar în weekend și cu mine, la germană. Știam foarte bine limba, iar acum mi-o reamintesc odată cu el. Cu Adrian face la română. Ne împărțim. De obicei, în cursul săptămânii, fac tot posibilul să ajung acasă în jur de ora 19.oo, iar în weekenduri stau cu el', a mărturisit Iuliana Marciuc pentru Libertatea.

Cum se apropie ziua de 1 iunie, cei doi părinți nu-i vor mai face cadouri-surpriză fiului lor, ci el va merge să-și aleagă singur ceea ce dorește.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Video: Cosmin NISTOR

 

'De 1 iunie, David a primit cadou un cățeluș. Acum însă nu mai e la vremea cadourilor cumpărate separat, ci doar împreună. Vrea să-și aleagă el singur. De obicei vrea pantofi sport, tricouri mai lungi, că așa se poartă acum. Lui îi place să spună că e fashionist', a adăugat vedeta TV.

Trei vacanțe, nu doar una

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache abia așteaptă vacanța, ca să meargă împreună cu părinții săi, în concediu. Cei trei vor fi plecați mai mult timp, în mai multe destinații.

'E nerăbdător să mergem în vacanță. De obicei, avem mai multe vacanțe, una și la noi pe Litoral, una în Italia, unde am o bună prietenă, care e mama finuțului meu', a mai spus vedeta TV.

Ea e șefa, el – ascultătorul

Cum Iuliana și Adrian Enache sunt colegi la TVR, la emisiunea 'Duelul pianelor', relația dintre ei se schimbă puțin la locul de muncă. Acolo, ca producător, ea e șefa, iar el… ascultătorul.

'Bineînțeles că la televiziune există un producător, adică eu. El e ascultătorul. E un partener de emisiune foarte bun, e punctual, respectă indicațiile regizorului, se înțelege foarte bine cu coechipierii lui', a adăugat Iuliana Marciuc. 

CITEȘTE ȘI:

Ce fericiți sunt Iuliana Marciuc și Adrian Enache. Au plecat în Israel

Comentarii