Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Lili Sandu vorbește despre marele său vis. Vrea să i se dea șansa să fie actriță!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV / Lili Sandu vorbește despre marele său vis. Vrea să i se dea șansa să fie actriță!

VIDEO EXCLUSIV / Lili Sandu vorbește despre marele său vis. Vrea să i se dea șansa să fie actriță!

La ani buni de când nu a mai jucat într-o producție cinematografică, după ce s-a afirmat în telenovele, Lili Sandu vorbește despre ceea ce-și dorește foarte mult, actoria.

De Ana Maria Păsat,

Asemeni altor colegi din generația sa, după o carieră în muzică, Lili Sandu a avut șansa să joace în cele mai urmărite telenovele românești, în urmă cu ani buni.

A făcut parte din marea familie a cinematografiei de la noi și a legat multe prietenii pe platoul de filmare. Așa că apetitul pentru actorie i s-a deschis și mai mult. Cum, însă, nicio minune nu durează la nesfârșit, serialele românești s-au rărit în ultimii ani. Astfel că Lili s-a reorientat. A investit timp în propriul business și s-a remarcat prin aparițiile la diverse emisiuni tv, de divertisment. Dar nu a renunțat să viseze la actorie.

”Îmi doresc să am șansa să-mi urmez parcursul meu în actorie…Dar cum produsele sunt din ce în ce mai puține în România… dar mi-aș dori foarte mult”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Lili are și un motiv de bucurie pentru că piața serialelor românești începe să își revină. O parte dintre colegii săi au fost incluși în alte proiecte, cum ar fi serialele românești.

”Au început să se refacă aceste frumoase seriale, mă bucur pentru ei”, a adăugat vedeta.

A jucat în prima sa telenovelă în urmă cu 12 ani

Lili Sandu a avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor, a cărei „elevă” a fost. Ea a jucat pentru prima oară într-o telenovelă de succes în anul 2005, în „Numai iubirea”, difuzata la ACASA Tv, iar apoi în „Păcatele Evei” (în 2007), în Regina (în 2008) și Doctori de mame (2008). În urmă cu doi ani, Lili a avut un rol și în producția cinematografică ”București, NonStop”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a dus ”șefa” și la mormântul Ilenei Ciuculete. Nu face un pas fără ea

 

Close
Închide
  Close