De Ana Maria Păsat,

A muncit un an întreg, perioadă în care a avut mai multe proiecte tv iar acum, consideră actorul, a venit și vremea unei binemeritate odihne.

Liviu Vârciu va termina filmările pentru ”Fantastic Show”, după care va deveni șomer de… lux. Adică nu va face nimic, asta pentru că nici nu-și dorește în această vacanță. Cu toate acestea, bani îi vor intra în cont, pe măsură ce emisiunea în care este angrenat se va difuza.

”Profesional vreau să mă odihnesc, să urmăresc toate filmele bune, am o listă de o sută de filme pe care vreau să le văd. Cam asta până în toamnă”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

În plus, Liviu Vârciu care va deveni tată peste doar trei luni și jumătate, va putea petrece mai mult timp alături de viitoarea mamă a copilului său. Și să pregătească, totodată, venirea pe lume a bebelușei lui. Altfel, actorul nu și-a făcut  planuri de vacanță, dar nu exclude să plece în afara Capitalei. Va rămâne însă în țară, așa cum a făcut-o de altfel în ultimii șase ani.

”Încă nu mi-am planificat o vacanță. Dar nu am mai plecat de șase ani din țară, îmi iubesc țara”, a adăugat acesta.


EXCLUSIV / E oficial! A început urmărirea penală împotriva polițistului care l-a altoit pe Boureanu


”M-am cam îngrășat”

În programul liber al actorului a fost inclusă totodată și mișcarea pentru… întreținere. Mai precis, Vârciu și-a propus să ajungă mai des la sală, decât a făcut-o în ultimul timp.

”M-am îngrășat un pic, nu ajm mai avut timp să ajung la sală. O să încep să mă mișc, nu vreau să devin un mascul feroce, ci doar să mă mențin pentru mine și pentru sănătatea mea”, a adăugat acesta.

Vedeta a mai spus că nu obișnuiește să țină vreo dietă anume.

”Sunt un mâncău, dar am arderile bune”, a completat artistul..


VIDEO EXCLUSIV/ Oana Roman s-ar întoarce în televiziune, dar nu oricum. Vrea locul Mihaelei Rădulescu sau al Andreei Esca


 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri