Mergi direct la conținut »
Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian

Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian

Cornel Păsat a fost cel care a pus în scenă momentul ursitoarelor, la botezul fiului său desfășurat în weekend. Rolul a fost preluat de trei prieteni de-ai săi: un doctor, un fost angajat în Legiunea Străină și un controlor de trafic aerian! Care, pe rând, i-au urat micuțului să le calce pe urme.

De Ana Maria Păsat,

Petrecerea de botez a băiețelului lui Cornel Păsat a fost una inedită, care a respectat tematica aleasă: circul magic. Balul a fost deschis de un moment emoționant susținut de un grup de micuțe gimnaste, urmat fiind apoi de numerele artistice ale balerinelor, un program de muzică populară și multe alte surprize. Majoritatea invitaților au venit în ținute în ton cu tematica, foarte colorate sau “trăsnite”.

Momentul ursitoarelor a fost unul inedit, pus în scenă chiar de Cornel Păsat. Cei care i-au prezis viitorul lui Dryas Nicolas au fost trei prieteni de-ai acestuia, Ovidiu, Dan și Darta. Primul i-a transmis să-i urmeze exemplul și să se facă doctor. Al doilea, care a întruchipat personajul cel rău, i-a spus să ajungă în Legiunea Străină, dar și să-și trăiască viața, iar ultimul, controlor de trafic aerian, i-a urat micuțului să fie aviator.

În timpul fiecărei urări, Dryas a asistat și la momente artistice susținute de trei dansatoare sexy, prima și a treia purtând pe rând, bonete de asistentă, respectiv stewardesă.

Sticla de șampanie și tortul, puncte de atracție

De asemenea, pe lângă un meniu de fițe, a sărit în evidență și imensa sticlă de șampanie, pe care Cornel a desfăcut-o înainte de sosirea tortului, împreună cu Tavi Clonda.

“Am vrut să fie totul magic, în ton cu locația aleasă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest moment special. În biserică nu am avut emoții. Soția mea, Bianca, da. Dryas a plâns când a fost creștinat, semn că va avea noroc în viață”, a declarat Cornel Păsat pentru Libertatea.   

Printre cei prezenți s-au numărat și mai multe vedete autohtone, precum Gabriela Cristea și Tavi Clonda, împreună cu fetița lor, Victoria, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Kamara cu băiețelul, Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, împreună cu soția, Mara Bănică, precum și Adelina Pestrițu și partenerul său. Pe final, a apărut și Connect R, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni roz, extrem de elegant, dar și foarte șic.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO / Iuliana Marciuc și „dieta-minune” care-i garantează că dă jos 6 kilograme în 6 săptămâni. Care-i secretul meselor ei

Close
Închide
  Close