MENIU CAUTĂ
04 Aug. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV/ Nepoții lui Marius Țeicu au lipsit de la înmormântare. Le-au adus un psiholog pentru a le explica dispariția mamei

Distribuie

Marius Țeicu și-a condus, vineri, pe ultimul drum singura fiică, Patricia, răpusă de boală la numai 41 de ani. Extrem de afectat, îndrăgitul compozitor nu mai avea nici forța, dar nici lacrimi pentru a-și plânge copilul și a încercat să se adune pentru a le putea fi un sprijin celor doi nepoți, Andrei și Kasandra. Micuții de 10, respectiv 7 ani nu au fost luați la cimitir, tatăl și bunicii fiind de părere că este mult mai bine ca aceștia să și-o amintească vie pe mama lor.

La numai 41 de ani, pe când toată lumea se aștepta ca fiica lui Marius Țeicu să-și revină în urma transplantului mădular, Patricia a murit de leucemie, lăsându-i pe cei doi copii ai ei, Andrei, de 10 ani și Kasandra, de 7 ani, în grija tatălui și a bunicilor. Doar de dragul lor, Marius Țeicu a încercat să rămână puternic și să nu își piardă credința. Chiar dacă ultimele două luni au fost extrem de grele pentru Patricia Țeicu și cei din jurul ei se așteptau la ce este mai rău, fiica compozitorului nu a avut tăria de a-și pregăti copiii pentru acest moment extrem de dureros. Așa se face că vineri, când a fost condusă pe ultimul drum și înmormântată la locul de veci al familiei din cimitirul Izvorul Nou, Patricia Țeicu nu i-a avut alături și pe cei doi copii. Se prea poate ca rudele să fi dorit ca Andrei și Kasandra să și-o amintească vie pe mama lor.

Atunci când s-a născut Patricia am declarat că a fost cel mai fericit moment din viața mea, acum cred că este cel mai greu moment din viața mea. Când a plecat. A fost un copil bun, un om generos, apropiată de copiii pe care îi diviniza și zicea întotdeauna că vrea să se facă bine, că este obligatoriu să se facă bine. Era foarte optimistă și luptătoare. Extraordinar de luptătoare. Până în ultimul moment a fost convinsă că se va face bine, dar uite că o boală ca asta nu cruță și la revenirea ei a fost și mai puternică și nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Marius Țeicu.

Fiica lui Marius Ţeicu a trecut prin chinuri cumplite

Nepoții lui Marius Țeicu au 7 și 10 ani

Atât Marius Țeicu, cât și soția lui, Rodica, și ginerele, Adrian Rădulescu, își focusează toată atenția asupra celor doi copii. Pentru ca micuții să înțeleagă mai bine această situație le-a fost adus un psiholog care să le explice moartea mamei lor. „Deocamdată sunt așa de debusolat pentru că am fost foarte apropiați cu toții, cu soția mea, cu soțul ei, cu nepoții. Mai avem multe de făcut și toată lumea îmi spune să fiu tare. Am multe griji de dus de acum și sper ca Dumnezeu să mă întărească să pot să îndeplinesc toate lucrurile astea”, ne-a mai spus îndrăgitul compozitor, completând că după înmormântare va încerca să se adune și să se dedice nepoților săi.

VIDEO/ FOTO: Cosmin Nistor/ Dumitru Angelescu

Comentarii