MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2017 23:30 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Nico a văzut marea foarte târziu, dar fiica sa a fost la Disneyland Paris de patru ori!

Distribuie

Artista a avut grijă să-i ofere fiicei sale cam tot ce i-a lipsit ei, în copilărie. Nico a văzut marea foarte târziu, la o vârstă înaintată. În schimb Alexandra a mers pentru prima oară la Paris, încă de la 14 ani.

Nico este de părere că toți copii din ziua de astăzi cresc într-o lume mult mai bună și beneficiază de o serie de avantaje.

'Noi am prins 1 iunie cu dansurile ce se făceau, ne sărbătoream de regulă la grădiniță, dar mai mult la școală', își amintește artista.

Ca și mamă însă, Nico a avut grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic.

'Pentru fiică-mea, ziua de 1 iunie era ziua cea mai frumoasă. Îi luam jucării, toate cele', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Cea mai frumoasă excursie, la Paris

Pentru Alexandra însă, cea mai frumoasă zi de 1 iunie a fost cea în care Nico a dus-o pentru prima oară, la Paris.

'Avea 14 ani când am fost la Disneyland. I-a plăcut atțt de mult, mi-a zis că a fost cea mai frumoasă excursie. De atunci, a mai fost încă de patru ori', a mai povestit artista.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Video: Cosmin NISTOR

Amintindu-și și de copilăria ei, Nico nu a ascuns faptul că ea nu a beneficiat de acestea excursii de care a avut parte fiica ei.

'Eu am văzut pentru prima oară marea la o vârstă destul de înaintată. Acum sunt alte vremuri, trebuie să ne adaptăm. Ei cresc într-o lume mai bună', a concluzionat artista.

CITEȘTE ȘI:

De când a participat la „Supraviețuitorul', fiica lui Nico nu prea mai vrea să stea pe acasă. 'A suferit foarte mult!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii