De Ana Maria Păsat,

Oana Roman a cochetat cu televiziunea, a prezentat diverse emisiuni, doar că, de mai bine de un an și jumătate, vedeta a mai apărut pe micul ecran doar în calitate de invitată.

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene “Vă arăt rezultatul final”

Fiica fostului premier nu ar spune însă “nu” unei eventuale oferte! Ea s-ar întoarce pe sticlă, dar nu oricum. Oana Roman spune că și-ar dori o emisiune de divertisment, de weekend, de genul celor pe care le realiza Mihaela Rădulescu (n.r. – “Duminica în familie”), mai ales că acestea lipsesc cu desăvârșire, de ceva timp.

“Nu am primit nici un fel de propunere deocamdată. Dacă vor exista, le voi cântări foarte bine. Dacă e să mă implic, trebuie să  fie un proiect care să mi se potrivească. Dar sunt deschisă la orice fel de discuții. Nu mi s-ar potrivit să fac o emisiune de cancan. Dar mi-ar plăcea să prezint o emisiune de divertisment de weekend, cu lucruri frumoase, cu oameni care vin și cântă, cu dans. Acest gen de format lipsește pentru sâmbăta seara, în afara unui singur show (n.r. – “Te cunosc de undeva”), nu există vreuna la care să se uite lumea. Nu mai este nici măcar pe TVR”, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.


Halep o desființează pe Konta, după meciul pierdut! „Așa face ea mereu. Mă temeam să nu…”


Vedeta s-ar vedea chiar prezentând și știri și nu ar zice nu dacă i s-ar oferi această ocazie.

“Aș putea să prezint chiar și știri, în funcție de propunere”, a adăugat aceasta.

Ultima emisiune pe care a prezentat-o Oana Roman a fost un show în care aceasta trebuia să convingă vedetele invitate să ajute familiile fără posibilități. Colaborarea sa cu trustul Intact s-a încheiat însă în luna februarie 2016. Înainte de a rămâne însărcinată, vedeta a fost și moderatoarea unei emisiuni de cancanuri, la Kanal D.

E încă sub tratament

Oana Roman a avut o perioadă ceva probleme de sănătate. După mai multe vizite la medic, avea să afle, într-un final, că are o afecțiune a glandei tiroide. În prezent, ea se simte mult mai bine.

“Mai țin tratamentul pentru tiroidă, încă nu am ajuns la nivelul optim, dar sunt pe drumul cel bun”, a mai spus aceasta.


EXCLUSIV/ Am aflat! Ce a ajuns să facă Tavi Clonda de când a fost pus pe liber de Kanal D


 

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau
GSP.RO

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum