De Denisa Macovei,

Când a venit vorba de noul ei proiect de suflet, o clinică medicală, Oana nu s-a uitat la bani. Ba mai mult, a investit chiar și în chestii de nuanță, decorative. „Nu este o clinică de beauty. Sunt super de acord cu clinicile de beauty, însă eu am vrut să fac o clinică care să vizeze strict sănătatea omului. După ce suntem sănătoși ne putem ocupa și de frumusețea noastră”, ne-a declarant Oana, completând că a deschis această clinică nu pentru a se îmbogăți, ci pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Am deschis clinica asta pentru că nu-mi place să semăn cu nimeni. Aș fi fost o altă figură în mulțime care aș fi fost doar o altă creatoare de modă peste noapte. Este mult mai facil să faci asta, mai ales că știm foarte bine, iei 2-3 croitorese și gata devenim designer. Am vibe-uri bune. În momentul în care faci bine unori oameni, iar oamenii ăia pleacă cu gânduri bune, îți transmite și ție. Sunt mesaje bune transmise în Univers care se întorc la tine”.

Oana Zăvoranu a investit o avere în noul ei proiect

Chiar dacă atunci când a anunțat acest proiect, puțini au fost cei care au crezut că-l va duce la bun sfârșit sau, în cel mai bun caz mulți au crezut că va face o clinică estetică, Oana Zăvoranu le-a demonstrat că poate și mai mult. Astfel că, ceea ce Zăvo a inaugurat luni seara este o clinică unde se găsesc cabinet ginecologice, de psihiatrie, de boli de nutriție și multe altele, dotate fiecare cu aparatură de ultimă generație. „Nu am făcut un calcul să pun așa pe hârtie. Sigur că sunt investite sume uriașe pentru că numai aparatura este de înaltă performanță și costă enorm. Am vrut, acolo unde mi-am pus eu amprenta, vizavi de cum arată totul, de la mici detalii, care costă și ele. Dar merită. Când te uiți așa și vezi ce ai făcut este cool”, a mai spus bruneta.

VIDEO: George Capoianu

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Pelerinaj de Sfânta Parascheva. Reportaj printre 7000 de oameni care au plecat în puterea nopții să caute lumina. Exodul năpăstuiților către ultima speranță

 

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea