Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Simona Florescu, mărturisire uluitoare despre motivul pentru care nu și-a refăcut viața. ”I-am comparat pe toți cu Dichi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Simona Florescu, mărturisire uluitoare despre motivul pentru care nu și-a refăcut viața. ”I-am comparat pe toți cu Dichi”

VIDEO EXCLUSIV/ Simona Florescu, mărturisire uluitoare despre motivul pentru care nu și-a refăcut viața. ”I-am comparat pe toți cu Dichi”

Artista a divorțat de Ion Dichiseanu în urmă cu opt ani, după o căsnicie de 22 de ani. Simona Florescu a fost marcată de această despărțire și nu a mai reușit să aibă o altă relație serioasă.

De Ana Maria Păsat,

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț, în ciuda faptului că familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj.

Deși între ei era o diferență mare de vârstă, de aproximativ 35 de ani, căsnicia lor a durat nu mai puțin de 22 de ani, iar acum ambii sunt bunici, după ce fiica lor, Ioana, a născut o fetiță, în urmă cu un an și o lună. Chiar dacă a divorțat acum opt ani, Simona Florescu a fost marcată mult timp de despărțirea de Ion Dichiseanu. Din acest motiv, ea nu a mai reușit practic să aibă o relație serioasă. Aste pentru că, potrivit propriilor mărturisiri, de fiecare dată când avea un nou iubit, îl compara cu fostul său soț.

”Nu iubesc pe nimeni, în prezent. Mi-e foarte greu să mai fac asta. Pe măsură ce am înaintat în vârstă, am devenit mult mai pretențioasă. Văd lucrurile altfel, mi-e foarte greu. Nu am întâlnit bărbatul care să mă facă să mă îndrăgostesc. Marea mea greșeală a fost că după divorț, am făcut mereu comparație cu Dichi. Mi-aș dori să găsesc bărbatul care să știe să se poarte cu o femeie, cum o făcea Dichi”, a mărturisit Simona Florescu pentru Libertatea.

A fost împreună cu Dichi la părinții ei!

Simona a mai dezvăluit și că, recent, a fost împreună cu fiica sa, cu familia acesteia, dar și cu fostul său soț, în vizită la părinții ei.

”S-au bucurat foarte mult când ne-au văzut, chiar am reușit să le facem o surpriză”, a adăugat aceasta. Artista nu a ascuns faptul că după divorț s-a înțeles mult mai bine cu Ion Dichiseanu, cu care acum are o relație foarte strânsă. ”Ne înțelegem ca frații”, a mai spus aceasta.

Nu vrea să se mai mărite

Artista nu vrea să mai ia în calcul o eventuală căsătorie. Ea preferă să fie o bunică liberă, care să-și crească nepoțica alături de fostul soț.

”Niciodată nu mă mai căsătoresc. Mi-e foarte bine așa. O relație nu trebuie să dureze pentru că sunt și niște acte. Se poate și fără, atunci când sunt sentimente”, a precizat aceasta.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Țurcașiu vorbește despre cel mai mare regret al său. ”Am fost nevoită să renunț la multe”

Close
Închide
  Close