Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Sore, adevărul despre relația cu părinții ei. „Ai mei au fost martori ai multor lacrimi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Sore, adevărul despre relația cu părinții ei. „Ai mei au fost martori ai multor lacrimi”

VIDEO EXCLUSIV/ Sore, adevărul despre relația cu părinții ei. „Ai mei au fost martori ai multor lacrimi”

Singură la părinți, Sore a avut o relație extrem de apropiată de părinții ei, pe care și în momentul de față îi consider drept niște prieteni foarte opropiați. Cântăreața speră ca fiica ei, Erin să-i semene din acest punct de vedere și să nu se ferească niciodată de ei, indiferent de lucrurile și deciziile pe care le va lua în viață.  

De Denisa Macovei,

De când a devenit mamă, Sore este mult mai sentimentală, mai emotivă, dar și mai creativă, așa că, de ceva vreme, a găsit în fiica ei o adevărată sursă de inspirație pentru cântece. „Încep cu o piesă care se numește „Ultima lacrimă” și nu este nimic trist, este un mesaj de încurajare pentru toate fetele care plâng după un băiat, sau care plâng de nervi la birou sau alte motive din care plângem toate și practic toate piesele pe care le voi lansa se adresează fetelor pentru că eu cred în femei. Mi se pare că în ultima perioadă imaginea femeii a fost ușor pusă în umbră de bărbați”, ne-a declarat Sore, completând că de-a lungul timpului a vărsat extrem de multe lacrimi, însă speră ca fiica ei să fie ferită de astfel de probleme.

„Să știi că mult timp am refuzat să plâng doar pentru a nu da satisfacție celor din jur și mai este adevărat că nu plâng des, dar atunci când mi se întâmplă este din tot sufletul și nu vrei să mă vezi în momentele alea. În schimb am învățat că determinarea, curajul, acceptarea, toate lucrurile astea sunt cele care ne fac puternice. E ok să plângi, dar să știi când să te oprești”.

Sore a avut o relație specială cu părinții ei și speră să fie la fel și cu fiica ei

În cazul în care nu va reuși să o ferească pe Erin de probleme, Sore promite să nu intervină în soluționarea lor, ci să o lase să tragă singură concluzii. Acest aspect l-a învățat pe propria piele de la părinții ei, despre care susține că nu s-au băgat niciodată, deși, poate că i-ar fi plăcut să-i lase să intervină. „Ai mei au fost martori ai multor lacrimi pe care eu le-am vărsat și niciodată, dar niciodată nu s-au băgat. Mi-au fost alături cu sfaturi, cu păreri pro și contra, dar niciodată nu au luat decizii în locul meu. Așa voi face și eu cu fiica mea. Mi s-a părut cel mai ok cum au procedat ei. Așa am învățat și până la urmă răsfățul nu este cel mai bun atuu al unei femei”, ne-a mai spus artista.

VIDEO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Regizoarea Lia Bugnar și-a depășit spaimele și limitele pentru Marius Manole. ”Am avut o săptămână de coșmar”

 

Close
Închide
  Close