Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ștefania face vloging de la 13 ani. „Mi se părea foarte tare să le zic oamenilor cum fac eu chestii”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Ștefania face vloging de la 13 ani. „Mi se părea foarte tare să le zic oamenilor cum fac eu chestii”

Este una dintre cele mai talentate dansatoare de la noi și, mai nou, este și o cântăreață în plină ascensiune. Culmea, cel mai mult este atrasă de partea de vloging. Și asta pentru că Ștefania face vloging de la 13 ani, însă până să-l cunoască pe Speak i-a fost teamă să se expună.

De Denisa Macovei,

Ștefania face vloging de la 13 ani

Prezentă la „Interviurile Libertatea”, iubita lui Speak ne-a mărturisit că nu este deloc străină de ideea de vlog și că, în urmă cu 8-9 ani, făcea același tip de filmulețe acasă, în fața oglinzii. Atrasă de mică de tot ce înseamnă make-up, dar și chestii care au legătură cu cosmetica, Ștefania arăta unui public imaginar din trucurile ei.

„Eu am terminat liceul de Artă, secțiunea pictură. De acolo am tehnica.  Sunt foarte multe make-up artiste care nu au avut neapărat talent, ci doar au muncit foarte mult, dar altele care talent nativ, dar nu se pricep la desen. Dar eu cred că mie de la studiile de pictură mi se trage aplecarea către machaj”, ne-a povestit Ștefania, completând că pe la 12-13 ani a început să se filmeze și să vorbească cu așa-zisul ei public.

Ștefania face vloging de la 13 ani

„Știu că o să sune dubios, dar eu când aveam vreo 12-13 ani, cred că atunci când m-am pensat prima oară, mi-am pus telefonul, eram în baie, la oglindă și am început să mă filmez. Nu aveam nici cea mai vagă idee ce e aia vlog. Mi se părea mie foarte tare să le zic oamenilor cum fac eu chestii. Mi-a fost rușine să postez așa ceva. Era ciudat. Eram mică.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

O știi pe fetița cu gloss-ul sparkling sau ceva de genul? În fine, ceva foarte viral. Așa aș fi ajuns eu. De aia nu am postat. Deci vezi, treaba asta cu vlogul o făceam de mică fără să realizez că o fac și Ștefan mi-a deschis apetitul și la treaba asta”.

Ștefania face vloging de la 13 ani

Ștefania face vloging de la 13 ani, însă i-a fost rușine să posteze filmările pe YouTube

Doar startul a fost mai greu pentru Ștefania. Acum, bruneta a „furat” meserie de la partenerul ei și își montează singură filmulețele pe care le urcă pe canalul ei de YouTube.

Eu îmi montez vlogurile.Speak mi-a spus că o să-mi ia mult, că e greu, că nu știu ce. Eu sunt oricum foarte competitivă. Nu poți să-mi zici că n-am cum, că nu pot. Și dacă nu pot, mă prefac că pot și tot fac. I-am zis o dată că vreau eu să montez, că el nu știe ce trebuie să taie și aia a fost. De atunci mi le fac singură. El mă ajută partea de ilustrație muzicală. Mie chiar îmi place mult să fac asta. Îi iau din pasiuni. E dubios”, s-a amuzat Ștefania la „Interviurile Libertatea”.

FOTO: Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Alex Velea n-a mai mers cu trenul din 2006. “Am fost la mare cu Matteo. N-aveam nici un ban”

Close
Închide
  Close