MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 12:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă. „Am împărțit dulapul în jumătate, mi-am pus hainele mele și pe alea lui le-am îndesat”

Distribuie

Ștefania și Speak s-au cunoscut acum un an și după câteva luni erau deja un cuplu și locuiau împreună. Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă, ci la o filmare în Grecia, așa că a putut să-i „cucerească” pe deplin dressingul.

Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă

Invitată în emisiunea „Interviurile Libertatea', Ștefania ne-a povestit cum l-a cunoscut pe Speak și când a fost momentul în care a decis să se mute cu el. Cum la o astfel de mutare, când unul dintre parteneri vine în casa celuilalt, principala problemă este dulapul și spațiul din el, am întrebat-o pe iubita lui Speak cum au decurs lucrurile la ei și care a fost impactul.

Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă

„Am avut noroc că el nu era în țară când m-am mutat eu. El era cu o emisiune în Grecia sau America și n-am avut nevoie de aprobări. Doar m-am uitat spre dulap, l-am împărțit în jumate, mi-am pus hainele mele și le-am îndesat pe ale lui într-o parte. Dar gen vreau să zic îndesat, erau ticsite', ne-a povestit cântăreața.

Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă

Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă așa că i-a devastat dulapul

De altfel, nu a fost o situație unică când i-a devastat dulapul. De atunci, cea care face ordine în dressing și cea care decide de cât spațiu dispune fiecare este chiar Ștefania. Culmea este că, la curățenia generală, tânăra aruncă doar hainele iubitului ei. „Săptămâna trecută am făcut curat în dulap și am aruncat jumătate din haine. Din hainele lui. 5 saci am strâns', a spus Ștefania, în timp ce Speak o corecta. „Nu le-ai aruncat, le-ai dat de pomană', a spus și Speak. „Da, așa e. Le-am donat. Mi se pare mai drăguț să donăm decât să le vindem. Noi nu ne așteptăm să le poarte pe toate, dar gestul în sine că am dat ceva este pentru mine o liniște sufletească', a continuat bruneta, mărturisindu-ne că ea îi aruncă din haine, iar el îi cumpără ei unele noi. „Ne alegem hainele unul altuia. Tricoul de pe mine chiar el l-a ales. El l-a cumpărat. Urăsc să zic: el l-a cumpărat. Ideea e că banii avându-i la comun, dacă eu îi iau lui ceva, gen eu l-am cumpărat și din banii lui', a mai spus râzând Ștefania.

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Ricky Dandel stă la două camere în München, unde predă germană și engleză. „Într-una sunt dascăl, în cealaltă, artist'

Comentarii