MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 07:00

VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel și Patrick Borcea fac afaceri împreună. “Nimic nu se întâmplă fără știrea lui Cristi!”

Distribuie

Valentina Pelinel se pricepe la afaceri, drept urmare Cristi Borcea i-a dat pe mână proiectul lui de suflet. Fostul manechin a colaborat cu Patrick, fiul cel mare al fostului acționar dinamovist, iar ieri au inaugurat împreună pub-ul. Totul bineînțeles sub atenta supervizare a lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel știe că munca în echipă aduce rezultate excelente. Practic asta s-a întâmplat ieri, când alături de Patrick Borcea ea a deschis oficial noul pub, inaugurare la care au fost prezenți oameni importanți din fotbal, precum: Giovanni Becali, Ilie Năstase, MM Stoica, Gigi Nețoiu, dumitru Dragomir, Florin Răducioiu.

Am foarte mult ajutor, pentru că întreaga familie și-a unit forțele ca să zic așa, mai ales în lipsa lui Cristi, și încercăm să facem să fie bine. Până acum lucrurile au ieșit bine. Sunt o fire activă, îmi place să gândesc, să mă implic și alături de Patrick care și-a dorit acest loc foarte mult, zic că am făcut treabă bună, am făcut echipă bună pentru că pe partea cu sportul se pricepe el mai mult ca mine și atunci am colaborat foarte bine”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel.

Patrick Borcea și Valentina Pelinel, parteneri de afaceri

Valentina Pelinel și Patrick nu sunt doar parteneri în noua afacere. ”Suntem în primul rând familie și suntem azi împreună la lansarea oficială, pentru că e un proiect de suflet. Și el și tatăl lui sunt împătimiți ai sportului, dar mai ales ai fotbalului. Așa că el și-a dorit locul acesta foarte tare, bine nu îl dedicăm doar iubitorilor de sport și muzică, îl dedicăm tuturor, pentru că la urma urmei se poate organiza orice tip de eveniment de familie, și pe Milan tot aici l-am serbat”, ne-a spus fostul manechin. Milan, fiul ei și al lui Cristi Borcea a lipsit motivat, el rămănând acasă pentru a nu-i fi dat peste cap programul de somn.

Cristi Borcea îi dă sfaturi în afaceri

Cu această ocazie, Valentina Pelinel ne-a spus că beneficiază de consilierea lui Cristi Borcea în afaceri, idei pe care le apreciază și le pune în aplicare.

”Normal, întotdeauna el ne sfătuiește, ne îndrumă, nimic nu se întâmplă de fapt fără știrea lui. După 4 ballroom-uri și aqua parc, trebuia să vină și un proiect de suflet, în 2 zile începe campionatul mondial de fotbal așa că sperăm că o să fie plin aici la noi. Avem și o terasă, avem capacitate înăuntru de 100 de persoane, afară de 50 de persoane, multe televizoare, iar sus o să avem un wine bar în curând”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel.

Îl așteaptă pe Cristi Borcea acasă

Fostul manechin nu și-a făcut încă planuri de vacanță. Se ocupă îndeaproape de proiecte și speră ca tatăl fiului ei să fie eliberat cât de curând, Cristi Borcea fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

Nu încă, dar pentru relaxare e timp. Să dea Dumnezeu să fie Cristi acasă și avem timp și de vacanță. El și-ar fi dorit mult să fie chiar astăzi aici, alături de mulți prieteni care au venit să îl susțină, oameni din lumea sportului, persoane publice, dar toți ne sunt prieteni. Însă nu s-a întâmplat, așa că o să mulțumesc eu tuturor în numele lui și îl așteptăm acasă”, a conchis Valentina Pelinel.

Video: Cosmin Nistor

Citeste si: EXCLUSIV/ Fiul lui Cristian Borcea împlinește 2 ani. Valentina Pelinel îi face petrecere lui Milan alături de prieteni

 

 

 

Citește mai multe despre patrick borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii